Sebastien Loebille avautui paluumahdollisuus rallin MM-sarjaan: "Hän on osa perhettä"

Konkari Loeb näytti nuoremmilleen – Latvalalle pettymys 1:34

Citroen on palkkaamassa Autosportin mukaan kolmannen kuskin, mikä saattaisi avata Sebastien Loebille paikan palata talliin ja rallin MM-sarjaan.

Videolla raportti Sebastien Loebin huikeasta rynnistyksestä Katalonian rallin voittoon.

Sebastien Loeb oli sitoutunut ajamaan rallicrossin MM-sarjaa Peugeotin riveissä, mutta talli ilmoitti vetäytyvänsä sarjasta tämän kauden jälkeen ja keskittyvänsä elektronisten autojen kehitystyöhön.

Citroen on tehnyt jo ensi kaudeksi sopimukset rallin MM-sarjaan Sebastien Ogierin ja Esapekka Lapin kanssa, mutta Autosport kertoi, että talli olisi avaamassa oven myös kolmannelle kuskille. Yksi vaihtoehto olisi lajin suurmies Sebastien Loeb.

Citroenin toimitusjohtaja Linda Jackson sanoi, että kolmannen kuskin paikka on mahdollinen, kun talli jahtaa ensimmäistä valmistajien mestaruutta sitten vuoden 2012.

Jackson vihjasi, että pallo on nyt Leobin kenttäpuoliskolla. Spekulaatiot pidempiaikaisesta paluusta nousivat, kun hän voitti Katalonian osakilpailun. Se oli hänen kauden kolmas kisansa.

– Hän on osa perhettä. Olen varma, että Sebastien voi tehdä jotain ja auttaa meitä. Olisi kuitenkin epäreilua kommentoida enempää hänen haluistaan.

– Katsastamme tilannetta. Auto on todistanut kykynsä. Auton ja uusien kuskien yhdistelmä tuo meille menestystä. Uskon, että voimme voittaa mestaruuden, Jackson sanoi.

Yksi vaihtoehto Citroenin kolmoskuskiksi on Craig Breen, joka on ollut Citroenin osa-aikainen kakkoskuski. Hänen tulevaisuuttaan tallissa pidettiin jo torpedoituna, kun Ogierin ja Lapin sopimukset julkistettiin.

Loeb varmisti osallistumisensa Dakar-ralliin Red Bullin riveissä. Hän on ollut mukana kilpailussa kolme kertaa.

Loeb on voittanut urallaan yhdeksän maailmanmestaruutta. Osakilpailuvoittoja hänellä on 79.

Lue myös:

    Uusimmat