Sebastian Vettelin mielestä F1-rengasmuutos jää melko pieneksi: "Näyttävät toimivan varsin samalla tavalla kuin tämän kauden renkaat"

Tulevalla F1-kaudella käytettävät renkaat eivät eroa merkittävästi nykyisistä, katsoo Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettel.

Päääkuvan videolle Vettel vitsailee Hamiltonille ja Verstappenille lastentekovinkeistään.

Vettel sai tiistaina Abu Dhabissa ensituntumaa Pirellin tulevan kauden renkaisiin. Yar Marinan radalla 68 kierrosta urakoinut saksalaiskuski ei katso muutoksen kumeissa olevan järisyttävää luokkaa.

– Tämän testin ensisijainen tavoite on saada ensimmäiset kokemukset uusista renkaista. Koska viime viikon kisa on vielä tuoreena mielessä, niin se antaa meille tilaisuuden suorittaa vertailua, Vettel kertoi tallinsa kotisivuilla.

– Ikävä kyllä menetimme ajoaikaa, mutta kokonaisuutena en katso testin tarjonneen merkittäviä yllätyksiä, koska uudet renkaat näyttävät toimivan varsin samalla tavalla kuin tämän kauden renkaat.

Vettelin mukaan tarkempaa tietoa saa kuitenkin vasta lähempänä seuraavaa kautta.

– Nyt meidän täytyy odottaa, miten ensi kauden säännöt vaikuttavat auton nopeuteen ja millä tavalla ne toimivat yhteen renkaiden kanssa. Tilanne riippuu myös eri radoilla käytettävistä seoksista, Vettel lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat