Sebastian Vettel muka menneen talven lumia? Mestarikuski antoi umpisurkean viikonlopun keskellä myös todellisen taidonnäytteen

Sebastian Vettelin avausviikonloppu Aston Martinilla ei sujunut saksalaismestarin toivomalla tavalla, mutta Bahrainin F1-kisa piti sisällään myös poikkeuksellisen viihdyttävän taistelun toista veteraania Fernando Alonsoa vastaan.

Yksi F1-kauden odotetuimmista asetelmista toteutui heti ensimmäisessä kisassa, kun yhteensä seitsemän maailmanmestaruuden miehet Vettel, Alonso ja Kimi Räikkönen ottivat toisistaan mittaa Sakhirin radalla kärkipaikkojen takana.

Vettel sai paljon kritiikkiä viikonlopusta. Aika-ajoista hänelle mätkäistiin lähtöruuturangaistus tuplakeltaisten lippujen noudattamatta jättämisestä ja kisassa hän rysäytti autonsa niin ikään rangaistuksen arvoisesti Esteban Oconin perään.

Juttu jatkuu videon alla. 

Kisassa nähtiin kuitenkin hetki, joka kertoi, ettei nelinkertaista maailmanmestaria kannata vielä taluttaa radalta eläkkeelle. Vettel kävi loppuun kuluneilla renkailla hurjan taistelun Alpinella ajavan Fernando Alonson ja Ferrarin Carlos Sainzin kanssa.

– Hienoa kisaamista! intoili C Moren F1-selostaja Niki Juusela jutun ylälaidan videolla näkyvää tilannetta, jossa sijoitukset vaihtuivat moneen kertaan.

Kisassa nähtiin myös toinen mestarikuskien välinen kamppailu, kun Kimi Räikkönen pyyhkäisi vastustamattomasti ohi Fernando Alonsosta. Sen voit katsoa tästä:

Lue myös:

    Uusimmat