Mainos

Soinin valtiosihteeri myöntää ehdottaneensa Tynkkyselle eron harkitsemista

Valtiosihteeri Samuli Virtanen (ps.) myöntää, että ehdotti puolueen kolmannelle varapuheenjohtajalle Sebastian Tynkkyselle eron harkitsemista puolueesta. Hän ei kuitenkaan oman tulkintansa mukaan suoraan tarkoittanut, että haluaisi Tynkkysen eroa.

– Ehdotin, että puolueesta eroaminen olisi hänelle keino osoittaa tyytymättömyytensä puolueen politiikkaan, Virtanen sanoi STT:lle.

Tynkkynen sanoi maanantai-iltana Ylen A-studiossa, että Virtanen pyysi häntä harkitsemaan eroa. Ehdotus tuli sen jälkeen, kun Tynkkynen oli esitellyt Virtaselle vaatimuksensa rajojen sulkemisesta pakolaistilanteen hallitsemiseksi.

Tynkkynen myös haastoi Twitterissä Virtasen STT:lle antaman lausunnon.

– Olen ihan helvetin vihainen sinulle. Toivottavasti kukaan muu perussuomalainen ei ajattele kuin sinä. Voisitko harkita sellaista, että eroaisit puolueesta, Virtanen oli Tynkkysen mukaan sanonut.

Tynkkynen on vaatinut, että perussuomalaisten puoluehallitus, puoluevaltuusto ja eduskuntaryhmä kutsutaan koolle päättämään jatkosta hallituksessa.

Tynkkysen mielestä on tarpeen arvioida, voiko perussuomalaiset jatkaa hallituksessa, koska hallituskumppanit ovat laiminlyöneet puolueiden yhdessä sopimaa ohjelmaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.