Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen NHL-seurassa tapahtuu: Antti Raanta ja kohupuolustaja lähellä sopimusta

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina Hurricanes on tekemässä peliliikkeitä vapaiden pelaajien markkinoilla. Seuraan ollaan tuomassa sekä suomalaismaalivahtia Antti Raantaa että kohupuolustajaa Tony DeAngeloa.

Bally Sports Midwestin toimittajan Andy Stricklandin mukaan Raanta olisi menossa Hurricanesiin, kun NHL:n vapaiden pelaajien markkinat aukeavat.

32-vuotias Raanta on edustanut Arizona Coyotesia kaudesta 2017–18 lähtien. Tätä ennen hän tahkosi NHL:ssä New York Rangersissa ja Chicago Blackhawksissa.

Tämän lisäksi Hurricanes on iskemässä kätensä kiinni NHL-kohupelaajaan Tony DeAngeloon. Asiasta kertoo Dailyfaceoffin Frank Seravalli.

Seravallin mukaan Canes on tekemässä yhden vuoden mittaisen sopimuksen 25-vuotiaan jenkkipuolustajan kanssa.

DeAngelo oli alkuvuodesta isosti otsikoissa, kun hän kävi käsiksi oman joukkueensa maalivahtiin. Vielä viime kaudella New York Rangersia edustanut DeAngelo hermostui venäläismaalivahtiin Aleksandr Georgijeviin niin, että kaksikon välille syntyi tappelu. DeAngelo laitettiin tämän jälkeen NHL:n siirtolistalle, eikä hän pelannut enää yhtään peliä Rangersin riveissä.

Rangers osti hänen sopimuksensa viimeisen vuoden ulos. Näin DeAngelo on nyt vapaa agentti.

Ennen välikohtausta DeAngelon NHL-ura oli kovassa nosteessa. Hän paukutti kaudella 2019–20 68 runkosarjaottelussa tehot 15+38=53.

Lue myös:

    Uusimmat