Sebastian Ahon huippuilta ei riittänyt – Nashvillen suomalaiset suuressa roolissa yli 90 minuuttia kestäneessä pudotuspelidraamassa

Nashville Predators kavensi ottelusarjan Carolina Hurricanesia vastaan tilanteeseen 1–2. Nashville voitti Carolinan toiseen jatkoerään venyneessä ottelussa 5–4.

Joukkueet tahkosivat kaukalossa lähes 95 minuuttia, kunnes Nashvillen Matt Duchene onnistui ohittamaan Carolinan maalivahdin Alex Nedeljkovicin.

Joukkueiden suomalaispelaajat olivat vahvasti esillä ottelussa, sillä Carolinan Sebastian Aho teki tehot 1+2 ja Teuvo Teräväinen syötti yhden osuman.

Nashvillen suomalaisista Mikael Granlund teki maalin, jonka toinen suomalaispelaaja Erik Haula syötti. Lisäksi Nashvillen suomalaismaalivahdeista Juuse Saros syötti joukkueensa 2–1-maalin, ja hän torjui ottelussa peräti 52 laukausta.

Ottelun peliaikakuningas oli Carolinan puolustaja Brett Pesce, joka kellotti ottelussa lähes 40 minuuttia jääaikaa.