Sebastian Ahoa ei voi pysäyttää – käsittämätön tehotahti sai jatkoa

NHL:n suomalaistähti Sebastian Aho jatkoi huipputehokasta virettään, kun hänen edustama Carolina Hurricanes kukisti Toronto Maple Leafsin maalein 3–2.

Aho aloitti pistetehtailunsa jo reilun kahden minuutin pelin jälkeen, kun hän tarjoili ylivoimalla passin Michael Buntingille, joka tälläsi kiekon verkkoon.

Carolinan ylivoima jatkoi tehokkaana toisessa erässä. Aho ja Andrei Svetshnikov petasivat paikan Seth Jarvisille, joka vei vierailijat kahden maalin karkumatkalle.

Päätöserässä Aho naulasi itse 3–1-maalin tyhjiin.

26-vuotias suomalaistähti on ollut viime aikoina käsittämättömän kovassa iskussa. Aho venytti pisteputkensa neljän ottelun mittaiseksi. Hän on tehnyt putken aikana hurjat 12 tehopistettä.

Tällä kaudella Aho on kerännyt 34 pelaamansa ottelun aikana tehot 15+27=42, mikä oikeuttaa NHL:n pistepörssissä 15. sijaan.