Teuvo Teräväinen saavutti komean merkkipaalun NHL:ssä

4:15
Katso videolta Floridan Eetu Luostarisen mieletön pelastus ja Anton Lundellin kaksi maalia.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen viimeisteli uransa sadannen osuman jääkiekon NHL:n runkosarjassa, kun joukkue koki 2-3-tappion Ottawa Senatorsille.

Ottawan Alex Fermenton oli viimeistellyt kaksi osumaa ja vienyt joukkueen kahden maalin karkumatkalle, kun Teräväinen aloitti joukkueen kirin kolmannen erän puolivälissä. Syötön Teräväisen ylivoimamaalin antoi Sebastian Aho.

Aho oli myös mukana Andrei Svechnikovin tasoitusosumassa vajaata kahta minuuttia myöhemmin. Suomalainen merkkasi itselleen maalista kakkossyötön. 10+12 tällä kaudella tehneen Ahon syötöt eivät kuitenkaan riittäneet, sillä Ottawan Josh Norris ratkaisi ottelun vain 19 sekuntia myöhemmin.

27-vuotias Teräväinen on nyt pelannut 471 ottelua NHL:n runkosarjassa ja merkannut tehopisteet 100+219=319. Teräväisellä on nyt menossa yhdeksäs kausi NHL:ssä. Kolme vuotta nuoremmalla Aholla on kasassa 388 runkosarjaotteluun tehopisteet 155+187.

Katso alta Teräväisen osuma. Pääkuvan videolla Floridan Eetu Luostarisen mieletön pelastus ja Anton Lundellin kaksi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja