Sebastian Aholta loistava esitys – johdatti timanttisella tarjoilullaan Carolinan voittoon

Sebastian Aho oli ottelun hahmo, kun jääkiekon NHL:n Carolina Hurricanes kaatoi Chicago Blackhawksin lauantain ottelussa selvin numeroin 4-0.

Carolina aloitti maalinteon avauserässä Andrei Svechnikovin ylivoimaosumalla. Carolinan Erik Haula sai maaliin kakkossyötön. Nino Niederreiter lisäsi joukkueen johdon kahteen maaliin toisen erän viimeisellä minuutilla.

Kolmas erä oli Ahon näytöstä. 3-0-maalissa suomalaishyökkääjä tarjoili upean syötön maalin edustalle hiipineelle Jordan Staalille, joka laittoi kiekon varmasti maaliin. Osuma oli toinen ylivoimamaali ottelussa Carolinalle.

Neljännessä osumassa Aho repi sekä raastoi maalin takana ja sai vielä tuikattua kiekon maalin eteen. Svechnikov ei onnistunut ensimmäisellä yrityksellään, mutta toisellaan siirsi kiekon maaliin ja sinetöi loppulukemat 4-0.

Carolina on itäisen konferenssin kolmantena ja se katkaisi kolme ottelua kestäneen tappioputken. Aho nosti nyt koko kauden tehopisteensä 3+3:een. Haulalla on kasassa tehopisteet 7+2 ja Teuvo Teräväisellä 2+7.