Sean Penn lyttää aiemmat liittonsa – valmis avioon Theronin kanssa

Näyttelijä Sean Penn on puhunut avioaikeistaan Esquire-lehden haastattelussa.

Näyttelijä Sean Penn ei ole hukannut uskoaan avioliittoon, vaikka mies on eronnut jo kahdesti.  Penn on ehtinyt olla naimisissa poptähti Madonnan ja näyttelijä Robin Wrightin kanssa.

Nykyään Penn seurustelee näyttelijä Charlize Theronin kanssa. Parin suhteen synnystä kohistiin paljon viime vuonna. Näyttelijät ehtivät olla ystäviä peräti 18 vuotta ennen kuin ystävyys syveni rakkaudeksi.

Mies on todennut Esquire-lehden haastattelussa, että mikäli hän menee naimisiin Theronin kanssa, pitää hän liittoa ensimmäisenä oikeana avioliittonaan.

– Kyllä, olisin valmis menemään uudelleen naimisiin. Olen ollut naimisissa kahdesti, mutta olen avioitunut olosuhteissa, jolloin olin tietämättömämpi kuin nykyään, tähti muotoilee.

– Senpä takia en oikeastaan pitäisi liittoa kolmantena avioliittona, vaan oikeana ensimmäisenä. Se olisi ensimmäinen kerta, kun menisin omilla ehdoillani naimisiin.

Välit kunnossa Madonnaan

Penn oli naimisissa Madonnan kanssa vuosina 1985–1989 ja Wrightin kanssa 1996–2010. Tähti kertoo haastattelussa yllättyneensä siitä, että hän on jälleen rakastunut.

– On monia syitä olla yllättynyt, olenhan 53-vuotias. Tässä iässä sitä olen viimein ymmärtämässä, miksi en ole ollut onnellinen parisuhteissani. Voisi olla, että sen ymmärtäminen olisi liian myöhäistä.

Penn kuitenkin vakuuttaa pitävänsä välit kunnossa myös ex-puolisoihinsa. Viime vuosien aikana hän on ollut muun muassa yhteisellä lomalla Madonnan kanssa.

– Olen hyvissä väleissä Madonnan kanssa. Tosin sanoisin, että en ole niin hyvissä väleissä toisen vaimoni lasten kanssa.

Näyttelijällä on kaksi lasta Robin Wrightin kanssa parin 14-vuotisesta liitosta, tytär Dylan ja poika Hopper. Nykyään Penn asuu Los Angelesissa Theronin ja tämän Jackson-pojan kanssa.

Vaikka Penn olisikin valmis avioon, ei Theron ole ollut niin innoissaan asiasta. Vogue-lehden udellessa hääkellojen soimisesta tähdestä, oli vastaus lyhyt ja ytimekäs.

– Ei nyt puhuta tästä aiheesta, en ole koskaan haaveillut valkoisesta puvusta, Theron heitti.

Lue myös:

    Uusimmat