SDP:n Antti Rinne on päässyt sairaalasta ja kohottaa kuntoaan väkevällä punttitreenillä: "Hyvät ystävät, nyt aletaan jo olla voiton puolella!"

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne sairauslomalla helmikuun loppuun saakka 1:49
Tammikuussa kerroimme uutisissa Rinteen sairauslomasta.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on päässyt sairaalasta. Rinne kertoo asiasta Facebookissa.

– Hyvät ystävät, nyt aletaan jo olla voiton puolella! Tuntuu erittäin hyvältä voida kertoa, että sairauden hoitojakso on taaksejäänyttä elämää, Rinne kirjoittaa.

Rinne sairastui joululomamatkallaan keuhkokuumeeseen, minkä vuoksi hän joutui sairaalahoitoon Espanjassa. 

Suomeen palattuaan Rinne hakeutui suoraan sairaalaan jatkohoitoon, missä paljastui, että hänellä oli myös sepelvaltimon tukos ja Espanjasta saatu sairaalabakteeri. Sepelvaltimotukosta on hoidettu pallolajennuksella. 

Rinne kehuu päivityksessään suomalaista terveydenhoitoa. 

– Olen kiitollinen ensiluokkaisesta hoidosta, jota Meilahdessa sain.

– Viimeisen parin viikon aikana olen huomannut ja kokenut sen, minkä jo etukäteen tiesin: suomalainen julkinen terveydenhuolto on maailman parasta. Hoitohenkilöstön lämpöä, välittämistä ja huolenpitoa en unohda ikinä.


Rinteen sairausloma jatkuu ainakin kuun loppupuolelle. Hän kertoo kuntoutukseen kuuluneen kuntopyörän polkemista, jumppailua ja puntinnostoa.

– Nytkin olen aloittelemassa päivän urakkaa: Luvassa on väkevää punttitreeniä, jonka avulla lihaskunto paranee pitkittyneen sairaalajakson jälkeen. On tässä vielä työtä ja puntteja nostettavana, mutta homma etenee hienosti!

SDP:tä johtaa Rinteen sairausloman ajan ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanna Marin.  

Lue myös:

    Uusimmat