Scarlett Johanssonin ja Disneyn oikeusriita ratkesi

Scarlett Johansson esiintyi tulisesti naisten marssilla 0:32
Scarlett Johansson tunnetaan erityisesti naisten aseman puolestapuhujana.

Osapuolet päätyivät sovitteluun.

Huippunäyttelijä Scarlett Johanssonin ja Disneyn riita sai päätökseensä, kun molemmat osapuolet päätyivät sovitteluun.

Sopimuksen yksityiskohtia ei paljastettu julkisuuteen. Johansson julkisti aiheeseen liittyen tiedotteen, jossa kiittelee mammuttiyhtiötä yhteistyöstä.

– Olen uskomattoman ylpeä vuosien varrella tekemästämme työstä ja olen nauttinut suuresti luovasta suhteestani tiimiin kanssa. Odotan innolla yhteistyötämme tulevina vuosina, Johanssonin tiedotteessa kerrotaan.

Myös Disney Studiosin puheenjohtaja Alan Bergman kiitteli ja korosti Johanssonin panosta Marvel Universum -projekteissa. Lisäksi yhtiö odottaa tulevaisuuden yhteistyötä muun muassa Tower of Terror -elokuvan parissa, johon Johansson on kiinnitetty.

Alun perin oikeusriita sai alkunsa, kun näyttelijä syytti Disneyä sopimusrikkomuksesta ja väitti menettäneensä miljoonia dollareita, koska Disney julkaisi Johanssonin tähdittämän Black Widow -elokuvan samaan aikaan sekä elokuvateattereissa että suoratoistona.

Johansson on oikeutettu prosenttiosuuteen kauan odotetun elokuvan lipputuloista.

Analyytikot ovat arvioineet elokuvan kolmen ensimmäisen viikon Yhdysvaltain-tuoton jääneen valkokankailla melko vaatimattomaksi siitä syystä, että filmi tuli nähtäville samaan aikaan suoratoistopalvelu Disney+:ssa.

Lähde: CNN



Lue myös:

    Uusimmat