Satu Taiveahosta eronnut liikemies Marko kommentoi yllätyseroa somessa: "Yhteinen polku oli liian raskas kulkea pidemmälle"

Keväällä uutisoitiin ex-kansanedustaja Satu Taiveahon löytäneen rinnalleen uuden rakkaan, Marko Torppalan. Taiveaho kertoi eilen Facebookissa suhteen olevan ohi ja nyt myös Torppala kommentoi somessa eroa.

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho julkaisi eilen lauantaina Facebookissa päivityksen, jossa hän kertoi eronneensa liikemies Marko Torppalasta.

Taiveaho ja Torppala hehkuttivat onneaan sekä sosiaalisessa mediassa että haastatteluissa vielä huhti- ja toukokuussa.

– Matka tosiaan jatkuu tästä eteenpäin ilman Satua. Rakkaudesta ja yhteisistä asioista huolimatta yhteinen polku oli liian raskas kulkea pidemmälle. Sydän on vereslihalla mutta usko aikuiseen rakkauteen säilyy, mies kirjoittaa julkisessa Facebook-postauksessa.

– Olen kiitollinen yhteisestä ajasta ja elämyksistä joita sain Satun kanssa kokea ja jakaa. Hänellä on ihana perhe ja satumaisia ystäviä. Toivon hänelle kaikkea hyvää ja lopulta sen oikean ihmisen löytämistä rinnalle tueksi ja iloksi.


Huhtikuun lopulla uutisoitiin ex-kansanedustaja Satu Taiveahon löytäneen rinnalleen uuden rakkaan. Taiveaho kirjoitti eilen Facebookissa suhteen päättyneen.

– Olen niin surullinen, mutta näin vain kävi, että jatkan eloani lasten ja koiranpennun kanssa sinkkuna. Sydämellisen kiitollinen olen Markolle yhteisestä ajasta, hellyydestä, herkkyydestä, keskusteluista ja upeasta roolista lasteni elämässä, Taiveaho kirjoitti.

Ex-kansanedustajan mukaan kahden herkän ihmisen yhdessä olo "kävi liian raskaaksi, vaikka paljon ihanaa ja kivaa oli sekä tapahtui".

– Tästä lähtien olen vielä hiljempaa mahdollisista myöhemmin syntyvistä ihmissuhteistani. Nyt mielessä on aivan muut asiat eikä tästä ole helppo päästä yli, koska Marko sai napattua koko sydämeni ja sieluni. Elämä kuitenkin jatkuu ja moni asia on hyvin. Enempää en kommentoi asiaa. Itken pientä koiranpentuani vasten, Taiveaho totesi tunteikkaasti.

Rakkaus kukoisti keväällä

Marko Torppala kertoi nyt jo poistetussa Facebook-postauksessaan maanantaina 29. huhtikuuta hänen ja Taiveahon tavanneen toisensa helmikuun aikoihin.

– Yleensä sanasujuvasta Markosta tuli näillä treffeillä monta astetta kankeampi kommunikoija. Päätä sekoittivat kaunis hymy ja älyä tuikkivat silmät pöydän toisella puolella. Olin vaikuttunut ja häkeltynyt yhtä aikaa, Torppala kirjoitti parin ensitapaamisesta.

Torppala kertoi poistetussa päivityksessään olleensa myös hieman häkeltynyt uutisen aiheuttamasta huomiosta, mutta olleensa siihen kuitenkin valmis uuden kumppaninsa tähden.

– Silti silmienvärin, vuosiansioiden, työpaikkojen ja perhekuvioiden ruotimisen keskellä on vain kaksi tärkeää sanaa. Rakkaus ja kunnioitus. Ja niitä välillämme on tavalla jota olen etsinyt. Tavalla, joka on erityinen, Torppala kirjoitti.

– Pieni poika, joka luki kaikki seikkailukirjat, joissa pelastettiin neitosia pulasta, ja elettiin elämänsä loppuun asti onnellisina, on kasvanut, kokenut, oppinut ja kääntänyt taas uuden sivun elämän satukirjassa. Ja se yhä sisälläni asuva poika uskoo koko sydämestään, että tällä sadulla on onnellinen loppu.

Ei ollut.

Satu Taiveaho ja paikkaa Juha Sipilän seuraajana keskustan johdossa tavoitteleva kansanedustaja Antti Kaikkonen olivat naimisissa kymmenen vuotta.

Pari ilmoitti erostaan syyskuussa 2018 ja jätti toisen vaiheen avioerohakemuksen helmikuussa 2019.

Lue myös:

    Uusimmat