Satu Taiveahon uusi rakas kertoo suloisella tavalla parin suhteen alkutaipaleesta: "Päätä sekoittivat kaunis hymy ja älyä tuikkivat silmät"

Satu Taiveaho on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. 

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho ja kansanedustaja Antti Kaikkonen jättivät maaliskuussa toisen vaiheen avioerohakemuksen. 

Taiveaho on kuitenkin löytänyt nyt uuden rakkauden ja hän seurustelee nyt Marko Torppalan kanssa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Torppala hehkutti onneaan Taiveahon kanssa omalla Facebook-tilillään maanantaina 29. huhtikuuta. Päivityksessään Torppala kertoo muun muassa siitä, kuinka hän ja Taiveaho tapasivat. Torppalan mukaan kaksikko tapasi toisensa tämän vuoden alussa, helmikuun aikoihin. Hän kertoo myös jännittäneensä tapaamista. 


– Yleensä sanasujuvasta Markosta tuli näillä treffeillä monta astetta kankeampi kommunikoija. Päätä sekoittivat kaunis hymy ja älyä tuikkivat silmät pöydän toisella puolella. Olin vaikuttunut ja häkeltynyt yhtä aikaa. 

Torppala kertoo päivityksessään olleensa myös hieman häkeltynyt uutisen aiheuttamasta huomiosta. Hän on kuitenkin valmis siihen uuden kumppaninsa tähden. 

– Silti silmienvärin, vuosiansioiden, työpaikkojen ja perhekuvioiden ruotimisen keskellä on vain kaksi tärkeää sanaa. Rakkaus ja kunnioitus. Ja niitä välillämme on tavalla jota olen etsinyt. Tavalla, joka on erityinen.

– Pieni poika, joka luki kaikki seikkailukirjat, joissa pelastettiin neitosia pulasta, ja elettiin elämänsä loppuun asti onnellisina, on kasvanut, kokenut, oppinut ja kääntänyt taas uuden sivun elämän satukirjassa. Ja se yhä sisälläni asuva poika uskoo koko sydämestään, että tällä sadulla on onnellinen loppu.

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen ilmoittivat eroavansa syyskuussa 2018. He olivat naimisissa kymmenen vuotta. 

Lue myös:

    Uusimmat