Satu Taiveahon ja Marko-rakkaan suhde päättyi – puhuivat rakkaudestaan haastatteluissa vain reilu kuukausi sitten: "Itken pientä koiranpentuani vasten"

Huhtikuun lopulla uutisoitiin ex-kansanedustaja Satu Taiveahon löytäneen rinnalleen uuden rakkaan. Nyt Taiveaho kertoo Facebookissa suhteen olevan ohi.

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on eronnut Marko Torppalasta. Taiveaho ja Torppala hehkuttivat onneaan sekä sosiaalisessa mediassa että haastatteluissa huhti- ja toukokuussa.

– Olen niin surullinen, mutta näin vain kävi, että jatkan eloani lasten ja koiranpennun kanssa sinkkuna. Sydämellisen kiitollinen olen Markolle yhteisestä ajasta, hellyydestä, herkkyydestä, keskusteluista ja upeasta roolista lasteni elämässä, Taiveaho kirjoittaa noin 5 000 Facebook-ystävälleen.

Ex-kansanedustajan mukaan kahden herkän ihmisen yhdessä olo "kävi liian raskaaksi, vaikka paljon ihanaa ja kivaa oli sekä tapahtui".

– Tästä lähtien olen vielä hiljempaa mahdollisista myöhemmin syntyvistä ihmissuhteistani. Nyt mielessä on aivan muut asiat eikä tästä ole helppo päästä yli, koska Marko sai napattua koko sydämeni ja sieluni. Elämä kuitenkin jatkuu ja moni asia on hyvin. Enempää en kommentoi asiaa. Itken pientä koiranpentuani vasten, Taiveaho kirjoittaa.

Rakkaus kukoisti keväällä

Marko Torppala kertoi nyt jo poistetussa Facebook-postauksessaan maanantaina 29. huhtikuuta hänen ja Taiveahon tavanneen toisensa helmikuun aikoihin.

– Yleensä sanasujuvasta Markosta tuli näillä treffeillä monta astetta kankeampi kommunikoija. Päätä sekoittivat kaunis hymy ja älyä tuikkivat silmät pöydän toisella puolella. Olin vaikuttunut ja häkeltynyt yhtä aikaa, Torppala kirjoitti parin ensitapaamisesta.

Torppala kertoi poistetussa päivityksessään olleensa myös hieman häkeltynyt uutisen aiheuttamasta huomiosta, mutta olleensa siihen kuitenkin valmis uuden kumppaninsa tähden.

– Silti silmienvärin, vuosiansioiden, työpaikkojen ja perhekuvioiden ruotimisen keskellä on vain kaksi tärkeää sanaa. Rakkaus ja kunnioitus. Ja niitä välillämme on tavalla jota olen etsinyt. Tavalla, joka on erityinen, Torppala kirjoitti.

– Pieni poika, joka luki kaikki seikkailukirjat, joissa pelastettiin neitosia pulasta, ja elettiin elämänsä loppuun asti onnellisina, on kasvanut, kokenut, oppinut ja kääntänyt taas uuden sivun elämän satukirjassa. Ja se yhä sisälläni asuva poika uskoo koko sydämestään, että tällä sadulla on onnellinen loppu.

Toisin kävi.

Satu Taiveaho ja Juha Sipilän paikkaa keskustan puheenjohtajana tavoitteleva kansanedustaja Antti Kaikkonen ilmoittivat eroavansa syyskuussa 2018. Pari jätti toisen vaiheen avioerohakemuksen helmikuussa 2019.

Taiveaho ja Kaikkonen olivat naimisissa kymmenen vuotta.

Taiveahon ja Torppalan erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Lue myös:

    Uusimmat