Satu Silvo: En näe itseäni kauniina

Näyttelijä Satu Silvo on upea aikuinen nainen, jolla pysyy jalat maassa suosion keskellä.

Satu Silvo on persoona, johon huomio kiinnittyy hänen astuessa tilaan. Maanantaina MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraillut näyttelijä antoi MTV3.fille haastattelun lähetyksen jälkeen. Näyttävä Silvo on räväkällä tyylillään kerännyt faneja sekä naisista että miehistä, mutta näyttelijä ei itse koe olevansa eerityisen kaunis. Sadun mielestä ulkonäkö on epäolennainen asia hyvinvoinnissa, joten näyttelijä ei koe myöskään kärsivänsä ulkonäköpaineista.

– On hassua saada esimerkiksi palautetta, jossa sanotaan, että olen kaunis. En näe itseäni sellaisena ollenkaan. Nuorempana en vastaavia kehuja kuullut, ainoastaan lehdissä joskus ja se kuului lehtikieleen. Jokainen kantaa ulkonäköään, enkä sitä mieti sen enempää, vaan menen kääntämään kompostia verkkarit ja saappaat jalassa. Ulkonäkö on kuitenkin hyvin epäoleellinen asia elämän ja hyvinvoinnin kannalta, Silvo muistuttaa.

Silvo kertoo huolehtivansa hyvinvoinnistaan muun muassa nauttimalla terveysvaikutteisia mehuja ja pirtelöitä. Lisäksi hän vannoo veitsettömän kauneudenhoidon nimeen.

– Tässä iässä on tärkeätä huolehtia ihon hyvinvoinnista. Nuorempana sitä ei kauheasti tarvinnut miettiä, että mitä siihen naamaansa laittaa, miten siitä huolehtii. Hyvinvoinnista tulee parempi mieli, se voi olla kauhean pienestä kiinni.

"Rakkauden avulla hyväksyin itseni"

Silvo on kihloissa näyttelijäkollega Reidar Palmgrenin kanssa. Onnellisessa suhteessa elävä nainen vakuuttaakin, että rakkauden myötä hän on oppinut rakastamaan myös itseään.

– Minua rakastetaan ja minä rakastan. Olen oppinut hyväksymään itseni ja sitä kautta myös välittämään itsestäni. Valitettavasti en ole osannut sitä ihan yksin, tarvitsen siihen näköjään kumppanin. Tosin en tiedä onko elämä edes tarkoitettu yksin elettäväksi.

Monet näyttelijät maailmalla ovat tuskailleet sitä, että iän kertyessä heidän on vaikeampi saada rooleja. 50-vuotias Silvo on asiasta eri mieltä.

– Ei mulla ainakaan ole ollut mitään vaikeuksia, olen tehnyt koko ajan hirveän hyviä rooleja. Elokuvan tekeneminen on toki Suomessa niin, että nuoret tekevät keskenään elokuvia, keski-ikäisille naisille ei siellä ole niin sijaa. Kyllä sekin varmasti muuttuu, ulkomailla tehdään kuitenkin koko ajan rooleja myös aikuisilla naisilla.

Satu Silvo kertoi Huomenta Suomen lähetyksessä muun muassa roolistaan Ryhmäteatterin Huorasatu-näytelmässä:

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat