Mainos

Sarjoja ennakkoon ja ilman katkoja! MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia nyt C Moressa

MTV3:n, Subin ja AVAn kaikki kotimaiset viihdeohjelmat ovat jatkossa katsottavissa myös suoratoistopalvelu C Moressa ilman mainoksia.

C More saa uusia asukkaita. MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmat tulevat olemaan jatkossa myös osa C More -suoratoistopalvelun valikoimaa ja katsottavissa ilman mainoksia.

– MTV haluaa viihdyttää kaikkia suomalaisia ajasta ja paikasta riippumatta. Yhä useampi haluaa tänä päivänä katsoa suosikkiohjelmiaan omilla ehdoillaan ja mieluummin isoina annoksina. Mahdollistamme tämän tuomalla sisältömme C Moreen, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Kotimaisten viihdeohjelmien lisäksi myös osa kanavilla näytettävistä ulkomaisista ohjelmista liittyvät osaksi C Moren tarjontaa, kuten esimerkiksi Rimakauhua ja rakkautta, Myytinmurtajat ja Ninja Warrior. Ilman mainoksia voi katsoa myös vaikkapa Duusonit ja Pitääkö olla huolissaan? kaltaisten suosikkiohjelmien aiempia kausia.

Kaikki kotimaiset viihdeohjelmat ovat C Moressa vähintään 30 päivää, mutta suurin osa ohjelmista on katsottavissa useiden kuukausien, tai esimerkiksi Salattujen elämien tavoin peräti vuosien ajan.

Tällä hetkellä suurin osa viihdeohjelmien jaksoista julkaistaan C Moressa samassa tahdissa televisiolähetysten kanssa, mutta monista ohjelmista on mahdollisuus katsoa seuraavan viikon jakso etukäteen (muun muassa Radalla ja Stadi vs. Lande) ja joistain ohjelmista, kuten Samassa liemessä, julkaistaan C Moressa koko kausi kerralla. Myös C Moressa voi katsoa suorana Putousta ja muita livelähetyksiä ilman mainoksia.

MTV3:n, Subin ja AVAn sisällöt ilman mainoksia ovat myös Elisa Viihteen C More -tilaajien katsottavissa. Toistaiseksi sisällöt eivät näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa, eikä sisältöjä nähdä C Moren maksukanavilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.