Mainos

Sarjakuristaja kiistää rapistelleensa 17-vuotiaan oven takana, mutta myöntää jättäneensä "tyhmän kirjeen" deittisivuston Suzylle

Oikeus kuuli törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta syytettyä Michael Maria Penttilää tänään.

Huhtikuussa Penttilä pudotti kirjeen samassa taloyhtiössä kanssaan asuvan 17-vuotiaan postiluukkuun.

Suzy-nimiselle henkilölle osoitetussa kirjeessä Penttilä toivoo tytön ottavan häneen yhteyttä seurustelumielessä. Kirjeen saanut henkilö ei ole nimeltään Suzy.

Kaksi kuukautta aiemmin 17-vuotiaan ovella oli rapistellut mies mustat nahkahanskat kädessä. Syyttäjän mukaan mies oli Penttilä, joka oli yrittänyt tunkeutua asuntoon tarkoituksenaan tappaa tapahtuma-aikaan yksin kotona ollut tyttö, tai ainakin pahoinpidellä tätä.

Syyttäjä kuvaa nahkahanskoja Penttilän ”tavaramerkiksi”, sillä useista henki- ja väkivaltarikoksista tuomittu Penttilä on käyttänyt hansikkaita kuristaessaan naisia aiemmin.

Oikeudessa Penttilä puolusti mieltymystään nahka-asusteisiin fetissillä, mutta kiisti syytteen. Puolustuksen mukaan Penttilä ei ole pyrkinyt asuntoon sisään tai käynyt asunnon läheisyydessä ennen huhtikuussa tapahtunutta kirjeen toimittamista.

Nahkahansikas-yksityiskohdalla ei puolustuksen mukaan ole arvoa tapauksen näyttönä, sillä ”talvisaikana nahkahanskat ovat hyvin yleinen pukine miehillä”.

Haksahti deittisivuston ponnahdusikkunaan

Penttilä on kuitenkin myöntänyt jättäneensä kirjeen. Kirjeellä Penttilä yritti kertomansa mukaan tavoittaa Suzy-nimistä naista, joka oli ottanut häneen yhteyttä verkon seuranhakupalvelun ponnahdusikkunassa.

Puolustuksen mukaan Penttilä oli erehtynyt luulemaan ponnahdusikkunan naista napurissaan asuvaksi 17-vuotiaaksi, koska ponnahdusikkunoissa naisen oli kerrottu asuvan kilometrin säteellä.

Penttilä ei puolustuksen mukaan ymmärtänyt, että kyse ei ollut oikeasta henkilöstä.

Oikeudessa Penttilä kertoi innostuneensa viestinvaihdosta. Miehen mukaan hänen mieleensä ei tullut, että häntä oli huijattu. Mies kuvaili postiluukkuun pudottamaansa viestiä "tyhmäksi kirjeeksi".

Oikeudessa mieheltä kyseltiin myös tämän seksuaalisista mieltymyksistä. Penttilä kertoi muun muassa nauttivansa sm-seksistä, kuristamisesta ja ruoskimisesta sekä ostaneensa seksipalveluita.

Asiasta tivattiin, sillä Penttilän aiempiin väkivallantekoihin on liittynyt mieltymys kuristamiseen ja seksuaaliseen väkivaltaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.