Mainos

Poliisitutkinnassa tehtiin hyytäviä löytöjä sarjakuristajan matkapuhelimesta – esiintyi somessa nimimerkillä "nahkahansikkaat"

Sarjakuristajana tunnetun Michael Maria Penttilän oikeudenkäynnissä esitetään kirjallisia todisteita, joihin kuuluvat muun muassa Penttilän matkapuhelimesta löydetyt kuvat sekä puhelimen selaushistoriasta tehdyt poiminnat. Niistä käy syyttäjän mukaan ilmi Penttilän mieltymys kuristamiseen, väkivaltaan ja alistamiseen.

Tänään alkanut oikeudenkäynti liittyy tapaukseen, jossa Penttilä oli syyttäjän mukaan yrittänyt olla yhteydessä alaikäiseen uhriin ja pyrkinyt sisään tämän asuntoon uhrin ollessa yksin kotona. Syyttäjän mukaan Penttilällä oli yksityiskohtainen suunnitelma tavata uhri ja tapaamisen yhteydessä joko tappaa tämä kuristamalla tai ainakin pahoinpidellä tämä tajuttomaksi.

Näkemystä perustellaan haastehakemuksessa muun muassa Penttilän matkapuhelimen selaushistorialla, josta on poliisitutkinnassa otettu lähes 25 000 poimintaa.

Syyttäjän mukaan poiminnat liittyvät sadomasokistiseen seksiin, väkivaltaiseen käyttäytymiseen, alistamiseen ja kuristamiseen ja ne kuvaavat Penttilän ihannoimaa toimintatapaa ja tukevat hänen ajatusmaailmaansa.

Kirjallisiin todisteisiin kuuluu myös puhelimesta löydettyjä, Penttilän itsestään ottamia kuvia, joissa Penttilä kuristaa itseään nahkahanskat kädessään. 

Lisäksi haastehakemuksessa kerrotaan, että Penttilä on esiintynyt sosiaalisessa mediassa nimimerkillä nahkahansikkaat.

Syyttäjän mukaan Penttilällä oli kädessään mustat nahkakäsineet, kun hän pyrki sisään uhrinsa asuntoon. Haastehakemuksessa syyttäjä kuvailee nahkahanskoja Penttilän "tavaramerkiksi" tämän kuristaessa uhrejaan. 

Syyttäjä vaatii Penttilälle neljän vuoden vankeusrangaistusta törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta. Penttilä on kiistänyt syytteen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.