Sarjakakkosen riveistä on noussut yllättäjä SM-liigassa – "Nousee joskus Teksti-TV:llekin, sitä minäkin seuraan"

Turun Palloseura otti keskiviikkoiltana dramaattisten vaiheiden jälkeen niukan 4-3-voiton Mikkelin Jukureista. TPS:n riveistä on noussut viime aikoina yllättäjä.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa keskiviikon SM-liigakierrokselta!

TPS on pelannut varsin hyvän kauden tähän mennessä ja on sarjassa toisena. Joukkueesta on noussut yksilöitä esiin, joiden ansiosta  se on pystynyt kairaamaan voittoja.

Ilari Filppula ja Kaapo Kakko ovat vieneet suurimmat otsikot tällä kaudella, mutta taustalta on noussut Otto Niemisen kaltaisia pelaajia, jotka ovat ottaneet roolia silloin, kun kärkipelaajat eivät saa tehopisteitä kasaan.

Nieminen on pelaamassa ainakin jonkinasteista läpimurtokautta, sillä 22-vuotias hyökkääjä on jo rikkonut piste-ennätyksensä SM-liigassa. Hän on tehnyt 25 otteluun kymmenen pistettä. 

TPS:n päävalmentajan Kalle Kaskisen mielestä Niemisen kehityksen salaisuutena on arkena tehty työ.

– Paiskii hommia, suu pysyy kiinni, jalat käy ja koko ajan kehittyy tasaisin askelin. Todella hyvällä tavalla nöyryyden perikuva. Me ei olla vielä Pekan (Kangasalusta) kanssa Twitter-sukupolvea, niin kyllä Ottokin nousee joskus Teksti-TV:lle, sitä minäkin seuraan, Kaskinen totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

TPS jatkaa kauttaan tulevana perjantaina, kun se kohtaa HPK:n Hämeenlinnassa.


Lue myös:

    Uusimmat