Sarah Fergusonilta avoin ja yllättävä ulostulo prinssi Harryn muistelmista: "Hän on niin hyvä poika"

Seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjäljissä? 1:36
Seuraako prinssi Harry äitinsä prinsessa Dianan jalanjäljissä?

Sarah Ferguson arvelee, että prinsessa Diana olisi erittäin ylpeä prinssi Harrysta.

Yorkin herttuatar ja prinssi Andrew'n entinen puoliso Sarah Ferguson eli Fergie ei kertomansa mukaan näe ongelmaa prinssi Harryn tulevissa muistelmissa, jotka lähteiden mukaan ovat herättäneet kauhistusta hovissa. Fergie kommentoi asiaa ET:lle hiljattain kertoessaan uudesta romanttisesta romaanistaan. 

Heinäkuussa ilmoitettiin, että Harry tehtailee tällä hetkellä elämäkertaansa, joka tullaan julkaisemaan vuonna 2022. Teoksessa tullaan ilmoituksen mukaan käymään läpi "laaja määrä kokemuksia, seikkailuja, menetyksiä sekä elämän opetuksia, jotka ovat muovanneet hänestä sen, kuka on". 

Fergien mukaan Harryn edesmennyt äiti prinsessa Diana olisi ylpeä pojastaan. Fergie myös ylisti Harryn puolisoa herttuatar Meghania tämän aiemmin tänä vuonna kirjoittamasta lastenkirjasta. 

– Mielestäni se, että Meghan on kirjoittanut lastenkirjan on erittäin, todella hyvin tehty häneltä, koska kaikki jotka istuvat kirjoittamassa kirjaa tietävät, että se on todella vaikeaa. Koska kaikki on pidettävä hyvin tiivistettynä, mikäli se on lapsille. Mitä tulee Harryyn, luulen, että hänellä on paljon sanottavanaan ja Diana olisi todella ylpeä pojistaan, heidän vaimoistaan sekä lapsenlapsistaan, Fergie kommentoi. 

– Ja hän on niin hyvä poika, tiedättekö, luulen, ettei ole epäilystäkään, etteikö elämässä ole ihan liikaa tuomitsemista ja pitäisi olla paljon enemmän myötätuntoa ja tukea kaikilla tavoilla kaikkia kohtaan. 

Herttuatar keskusteli haastattelussa myös muista kuninkaallisen perheen jäsenistä lämpimään sävyyn. Fergie esimerkiksi muisteli Dianan ja prinssi Charlesin kuninkaallisia häitä vuodelta 1981 hyvällä. 

– Diana antoi minulle turkoosia materiaalia puettavaksi, ja se oli niin kaunis. Hän rakasti, kun pukeuduin turkoosiin. Hän oli paras ystäväni siitä lähtien, kun hän oli 14 tai 16. Minulla ei olisi voinut olla parempaa paikkaa (häissä). Ja olin niin ylpeä, että hän antoi minulle materiaalin, johon pukeuduin häissä. 

Fergie ja prinssi Andrew menivät naimisiin vuonna 1986 mutta erosivat vuonna 1996 kohujen saattelemana. Nykyään ex-aviopari on kuitenkin erittäin hyvissä väleissä ja he jopa asuvat edelleen samassa talossa Lontoossa. 

– Olemme erittäin onnellisesti eronneet. Se vaikuttaa toimivan. Käsittääkseni hän ymmärtää, että minulla on paljon tehtävää maailmassa.

Lue myös:

    Uusimmat