Sara Sieppi vastasi puheluun, joka sai selkäpiin karmimaan – "Hän ehdotti, että voisinko laittaa tyynyn suuni eteen"

Sara Sieppi on joutunut usein häiriköinnin kohteeksi. 

Somevaikuttaja Sara Sieppi kertoo Instagram Stories -osiossa epämiellyttävästä puhelusta, joka sai hänet suorastaan sokkiin.

Sieppi kertoo julkaisemillaan videoilla, ettei yleensä vastaa tuntemattomiin puheluihin, mutta oli tehnyt nyt poikkeuksen, kun puhelin oli soinut kahdesti ja ajatellut soittajan olleen lähetti. 

(Videot säilyvät tilillä 24 tuntia sen julkaisusta.) 

Puhelimen toisessa päässä ollut henkilö ei esitellyt itseään, mutta sanoi olevan samasta taloyhtiöstä, jossa Sieppi itse asuu.

Puhelun sisältö sai selkäpiin karmimaan.

–  Hän sanoi, että naapureiden mukaan asunnostani kuuluu järkyttävä meteli koko ajan. Sitten sanottiin, että kyseessä on hieman intiimimpi asia: seksin harrastaminen, sitä kuulemma kuuluu koko ajan. Hän ehdotti, voisinko laittaa esimerkiksi tyynyn suuni eteen, Sieppi kertaa tapahtunutta.

–  Olin, että mitä v*ttua nyt tapahtuu ja suljin luurin. En ymmärrä, että kenen mielestä tuollainen on hauskaa? Mulle tuli ällöttävä olo, että kenen kanssa olen oikein puhunut ja mitähän mielihyvää se saa tuollaisesta sairaasta pilasta, hän jatkoi ihmetellen.

Lopulta Siepille selvisi seuraajiensa avulla, että soitto tuli sovelluksesta, josta voi tilata pilapuheluita. Puhelimen toisessa päässä on automaattinen viesti, eikä kukaan ole henkilökohtaisesti puhelimen toisessa päässä.

– Olen kokenut elämäni aikana niin paljon häiriköintiä ja stalkkausta. Jos tuon piti olla hauskaa, niin oli kyllä kaukana siitä.

Eräs Siepin seuraajista on sitä mieltä, ettei hän ymmärrä huumoria ja ettei hänellä ole huumorintajua.

– Jos sua on monen vuoden ajan häiriköity, sun himaan on lähetetty kortsuja rasvassa, sun meiliboksi on täyttynyt erilaisista salakuvista, sua on tultu häiriköimään erilaisiin tapahtumiin ja ravintoloihin jne, tapauksia on lukuisia, niin ei, tää ei ollut mulle huumoria, Sieppi vastasi viestiin.

Lue myös:

    Uusimmat