Sara Sieppi tunnustaa Ylellä Tuija Pehkoselle, ettei lähtisi enää mukaan kaikkiin tv-ohjelmiin, joissa hänet on nähty: "Odotin vaan koko ajan, milloin se loppuu"

Sara Sieppi paljastaa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta 7:42
Sara Sieppi kertoi Joonas Noorman Show’ssa, miten pääsi irti suloisesta Lapin murteestaan – katso herskyvä haastattelu yllä olevalta videolta!

Lukuisissa tv-ohjelmissa esiintynyt missikaunotar Sara Sieppi tunnustaa Yle Puheella katuvansa jotain tv-töistään.

Sara Sieppi tuli rytinällä koko kansan tietoisuuteen vain 19-vuotiaana, kun hänestä tuli Miss Suomi -finalisti ja lopulta ensimmäinen perintöprinsessa. 

Torniosta kotoisin olevan nuoren naisen elämä muuttui kertaheitolla, kun hänet kruunattiin kesken vuoden Miss Suomeksi 2011, kun Pia Pakarinen (nyk. Lamberg) päätti luopua tittelistään.

Kymmenen vuotta myöhemmin Sieppi on yksi Suomen seuratuimmista sosiaalisen median vaikuttajista. Aiemmin hänet on nähty myös lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Big Brotherissa, Viidakon tähtösissä ja Selviytyjissä.

Avoimesti myös sosiaalisen median ja julkisuuden varjopuolista puhunut Sieppi kertoi perjantaina Yle Puhella  Tuija Pehkoselle antamassaan pitkässä haastattelussa, että julkisuus pakotti aikuistumaan aikaisin.

– Olisi voinut 19-vuotiaana miettiä, onko se oikea ikä lähteä tähän ruljanssiin, Sieppi pohtii ja kannustaa myös nuoria pohtimaan asiaa.

– Nykyään tuntuu, että julkkistitteli on nuorille kova juttu, eivätkä he ehkä ymmärrä, mitä kaikkea se tuo mukanaan. Itse en vaihtaisi sitä pois, mutta tuntuu, että tosi aikaisin piti aikuistua ja nuoruus jäi kokematta.

Sieppi myönsi Selviytyjien olleen hänelle tärkeä kokemus, kun hän vietti kuukauden ilman puhelinta. Hän kuitenkin myönsi Pehkoselle, ettei lähtisi enää mukaan kaikkiin ohjelmiin, joissa hänet on vuosien mittaan nähnyt.

– Esimerkiksi Big Brother ei ollut yhtään mun paikka, ja odotin vaan koko ajan, milloin se loppuu, paljastaa Sieppi, mutta korostaa kuitenkin saaneensa ohjelmista myös hienoja muistoja ja hyviä ystäviä. 

Nykyisin hän sanoo olevansa tarkempi siitä, millaisissa ohjelmissa tahtoo olla mukana.

– Aiemmin oli vaikeaa kieltäytyä. Joku siinä vaan oli, etten uskaltanut sanoa ei, vaikka ei tuntunut oikealta. Olisi pitänyt opetella sanomaan ei. 

Haastattelussa kuultiin puhelimitse myös Siepin isosiskon Sallariinan kommentteja. Hän kertoi siskosten leikkineen lapsena säännöllisesti missikisoja kotona. Kun Pehkonen kysyi, tiesikö Sieppi jo lapsena, että hänestä tulisi joskus missi, hän luonnehti misseyden olleen ennemminkin salainen haave kuin selkeä päämäärä.

– Se oli ehkä sellainen salainen haave. En tullut ajatelleeksi, että tulisin oikeasti hakemaan missikilpailuun, pohti Sieppi.

Hän paljasti kuitenkin ihailleensa lapsuudessaan missejä – etenkin vuoden 2000 Miss Suomea Suvi Tiilikaista (os. Miinala), joka on myös pohjoisen tyttöjä.

– Suvi Tiilikainen oli Kemistä kotoisin. Kävin Kemissä moikkaamassa ja pyysin nimmarinkin. Katsoin häntä ylöspäin ja ajattelin, että voi kun minustakin tulisi sellainen, Sieppi muistelee.

Lue myös:

    Uusimmat