Sara Sieppi julkaisi kuvan, joka sai sosiaalisen median sekaisin – yksi asia kiinnittää erityisesti huomion: "Sä oot se filtteriface, jonka jokainen haluaa"

Sara Sieppi edusti Miss Suomi -finaalissa 2:15
Sara Sieppi haastattelussa vuonna 2018.

Sara Siepin kasvokuva sai hänen seuraajansa mykistymään. 

Vuonna 2011 Miss Suomeksi kruunattu Sara Sieppi vaikuttaa nykyisin sosiaalisen median parissa, jonne hän julkaisee upeita kuvia niin sisustuksesta kuin tyylistään. 

Tällä kertaa missikaunotar julkaisi itsestään kasvokuvan, joka sai hänen seuraajansa ylistämään hänen kauneuttaan. Erityistä huomiota saa Siepin silmät. 

Kuvan yhteyteen Sieppi on kirjoittanut hupaisan kirjoituksen. 

– Kyl Kaija Koo sais mieluummin kysyä, että Kuka Keksi Maanantain.

Kuva on kerännyt alle vuorokaudessa yli 13 tuhatta tykkäystä ja lukuisia kommentteja. 

– Upee, Sauli Koskinen kirjoittaa. 

– Oletpa kaunis, Olga Temonen hehkuttaa. 

– Sä oot kauniinpi ku kaunis!! Onks kukaa sanonu sulle ikinä noin kauniisti, eräs seuraajista hehkuttaa. 

– Hypnoottisen kauniit silmät sulla, eräs seuraajsita hekumoi. 

– Sä oot se filtteriface jonka jokainen haluaa, seuraaja toteaa. 

Sieppi on viihdyttänyt someseuraajiaan koronatilanteen aikana päivityksillä, joista on aistittavissa myös huumoria. Kaunotar on saanut päivityksistään positiivista palautetta seuraajiltaan. 

– Tuntuu, että tällä hetkellä ihmiset haluavatkin nähdä sosiaalisessa mediassa enemmän sitä tavallista, ei kiilloteltua arkea. Mielestäni ihmisten somejutut ovat muuttuneetkin enemmän sellaisiksi. Ajattelin aiemmin, ettei ihmisiä kiinnosta ne normaalit kotijutut, mutta nyt siitä on tullut vain positiivista palautetta.

Miss Suomi -vuoden jälkeen Sieppi on rakentanut itselleen uran sosiaalisen median vaikuttajana. Ainakaan vielä koronakriisi ei ole vaikuttanut hänen työkenttäänsä. 

– Olen kyllä lukenut uutisista, joissa tällä alalla työskentelevien työt ovat kokeneet kolhuja. Se riippuu nyt paljolti siitä, onko yrityksillä mahdollisuus panostaa markkinointiin, hän kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat