Sara Sieppi jätti julkaisematta aikoinaan tämän kuvan – ei halunnut huijata seuraajiaan: "Olen tehnyt kyykkyjä, mutta..."

Sara Sieppi ja Shirly Karvinen edustivat tyylikkäinä Venla-gaalan punaisella matolla 2:19
Sara Siepin Venla-gaalan asu valmistui viime hetkellä - Shirly Karvisen puvulla on myös mielenkiintoinen tarina. Katso video.

Sara Sieppi ei halunnut luoda väärää mielikuvaa someseuraajilleen, joten jätti kuvan aikoinaan julkaisematta.

Miss Suomi 2011 ja nykyisin somevaikuttajana työskentelevä Sara Sieppi näyttää Instagram-tilillään, kuinka kuvakulma valehtelee. Sieppi löysi kameranrullastaan kuvan, jonka otti yhteistyöpostausta varten. Lopulta kuva jäi julkaisematta, koska Siepistä tuntui, että hän olisi huijannut someseuraajilleen.

– Kuvaa ei ole käsitelty (toki värejä muutan aina), mut oikeissa asennoissa ja kuvakulmissa (+ sopivilla trikoilla) kroppa voi näyttää liiankin eriltä, mitä se sit lopulta on.

Kuvan lisäksi Sieppi on julkaissut videon, jonka hän on kuvannut peilin kautta. Sen näe klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Okei, oon mä tehnyt kyykkyjä, mut en ihan niin paljoo, et se ois ihan koko ajan tollanen Kim K. Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollu esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IGtä. Kattelin tossa peiliin ja huomasin, et aika tavallinen muijja siellä on, kun kroppa ei oo siinä päätä särkevässä kaariasennossa ja hyvä niin, Sieppi päättää kirjoituksensa.

Sieppi antoi jonkun aikaa sitten Me naiset -lehdelle haastattelun, jossa kertoi rahankäytöstään. Lehden mukaan Sieppi käyttää esimerkkiviikollaan 2 827, 79 euroa.

Sieppi kertoo käyttävänsä mieluusti rahaa ulkoistettuihin palveluihin. Ruuat hän tilaa netistä, jonka lisäksi hän maksaa siivouskuluista. Rahaa palaa myös autoiluun sekä säännöllisiin ripsi- ja kynsihuoltoihin.

Lehden julkaisun jälkeen Siepille tuli paljon viestejä ja kauhisteluja, joihin hän otti kantaa Instagram-tilillään.

– En oo suunapäänä mielelläni puhumassa rahasta, mut jos mä oisin 19-vuotiaana elämä hukassa nähnyt jutun mimmistä, joka on nollasta luonut itselleen kivan uran, niin oisin mä sillee et okei, elämässä mahdottomalta kuulostava juttu voikin olla mahdollista. Kelasin sitä ja suostuin juttuun.

Sieppi kirjoitti, kuinka häneen ei koskaan hirveästi uskottu ja hän sai olla aina vastaamassa, miksi ei mene opiskelemaan.

Lue myös:

    Uusimmat