Saara Aallon Meri-rakas meni googlettamaan itsensä – löysi järkyttäviä kommentteja: "Se ei millään tavalla liity sukupuoleen"

8:27
Saara Aaltonen ja Meri Sopanen kertoivat suhteestaan Vappu ja Maria live -ohjelmassa.

Meri Sopanen ei välittänyt kommenteista.

Laulaja Saara Aallon puoliso ja manageri Meri Sopanen julkaisi Instagram-tililleen rehellisen kuvapäivityksen, jonka yhteydessä hän ihmetteli kuinka vielä nykypäivänä ihmiset laitetaan tietyihin muotteihin.

Sopanen oli mennyt googlettamaan itsensä löytäkseen naistenpäivän kunniaksi itsestään kuvan. Hänelle oli tullut vastaan artikkeli, jota oli klikannut ja nähnyt sen kommenttikentässä olevia kommentteja. Lähes kaikki kommentit olivat keskittyneet Sopasen ulkonäköön. Häntä oli pilkattu niin "rekkakuskiksi", sekä sanottu mieheksi. 

Sopanen ei kuitenkaan välitännyt kommenteista.

– Olen ylpeästi se kuka olen. Koen, että olen tosi rohkea, että olen just sellainen nainen, kun mikä musta tuntuu hyvältä ja oikealta. Vaikkakin vaatetyylillä itsekin viittaan usein "poikamaiseen" niin se ei minun kohdalla millään tavalla liity sukupuoleeni, Sopanen kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.  

– Rakastan olla nainen, ihan sen kaikissa muodoissa. Haluankin rohkaista naiset teitä olemaan just sitä mitä ootte! Tiedän – et edelleen meitä yritetään laittaa johonkin muottiin. Mutta rikotaan me rohkeudella sitä muottia ja näytetään varsinkin nuorille naisille, et ne saa olla just sellaisia naisia kun ne haluaa. Niin minä ainakin aion tehdä, hän jatkaa. 

Sopasen päivitys on kerännyt rohkaisevia kommentteja. 

– No hyi mitä kommentteja!  Meri, sinä olet ihana ja valovoimainen nainen. Pidä toi juttu, eräs seuraajista kirjoittaa. 

– Olet aivan loistotyyppi, just sellaisena kuin olet. Noilla kommentoijilla on vaan tosi huono itsetunto, kun pitää mollata toisia, toinen seuraajista kommentoi. 

Sopanen ja laulaja Saara Aalto ovat olleet kihloissa vuodesta 2016 lähtien. Pariskunta kertoi Tuttu Juttu Show’ssa aikovansa naimisiin tulevaisuudessa. Sukunimikin on jo tiedossa, sillä Sopanen ottaa itselleen Aallon sukunimen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja