Sara Siepin sensuellit sänkykuvat ihastuttavat – somessa hehkutetaan: "Oot kyl upee nainen"

Sara Siepin someseuraajat ihastuivat upeisiin kuviin.

Suomen kauneimmaksi vuonna 2011 kruunattu Sara Sieppi ihastuttaa joka viikko upeilla somekuvillaan. Viikonloppuna kaunotar julkaisi Instagram-tilillään kuvakollaasin, kun hän makoilee sängyllä.

Tekstissä hän kertoo jopa googlanneensa, onko ok viettää sängyssä koko päivän.

Siepin upeat mustavalkokuvat ovat herättäneet paljon ihastusta ja moni sanoo, että sängyssä voi makoilla koko päivän iäistä riippumatta.

– No terve mikä hottis, Rosanna Kulju ihastelee.

– Itse en pode yhtään huonoa omaatuntoa siitä että makoilen koko päivän sängyssä. Oon 34v. Elämä ei ole suorittamista. Sairastuneena sen todella ymmärtää, eräs seuraajista kertoo.

– Olet kyllä sanoin kuvaamattoman kaunis.

– Just tämä, ihan jäätävät syyllisyyden tunteet jos nukkuu yli kymmeneen. Ihanat kuvat susta.

– Oot kyl upee nainen.

Sieppi otti taannoin kantaa kiusaamiseen rehellisellä kuvaparilla. Ensimmäinen kuva on otettu tietokoneen näytöltä, jossa hänen kuvansa on kuvanmuokkausohjelmassa. Toisessa kuvassa Sieppi itkee. 

– On päiviä, kun ei satu. Välillä sattuu sitäkin enemmän. Siinä sun ruudulla on oikea ihminen. Se lukee ja tuntee. Kokemuksesta voin sanoa, että mihinkään ei totu. Pari vuotta sitten mietin, onko missään mitään järkeä. Onnekseni pääsin ylös, mutta kaikki eivät pääse. Mieti sitä, kun seuraavan kerran kirjoitat jotain Jodeliin. Ne henkilöt ovat ihmisiä - eivät juorulehtien taruolentoja, hän kirjoittaa kuvaparin yhteyteen. 

Lue myös:

    Uusimmat