Sara Parikka muistelee päätöstään lopettaa Salkkareissa

Sara Parikka muistelee Kesäterassi-sarjassa päätöstään lopettaa Salkkareissa. 

Sosiaalisen median vaikuttaja ja ex-Salkkarit-tähti Sara Parikka saapuu Kesäterassi-sarjassa Lorenz Backmanin jaTuija Pehkosen vieraaksi maanantaina 1. elokuuta nähtävässä jaksossa. 

Hän muistelee haastattelussa muun muassa päätöstään lopettaa Salkkareissa. Parikka (os. Säkkinen) oli vasta 16-vuotias, kun hän aloitti suosikkisarjassa Peppi Puolakkana. Hahmo esiteltiin ruudussa ensimmäistä kertaa vuonna 2008. 

Parikka kuvailee, miten päätös jättää sarja yli kymmenen vuoden jälkeen vuonna 2019 syntyi. 

– Aloitin siellä 16-vuotiaana, sitten tuli pari lasta. Kun palasin äitiyslomilta takaisin, että ehkä jollain tapaa tuntui, että oli nähnyt sen. Tietysti se, että olin perustanut oman yrityksen, aloittanut blogin ensimmäisellä äitiyslomalla.

– Huomasin, että tämä on itseasissa aika kivaa. Lähti omasta harrastuneisuudesta ja sitten se alkoi olemaan myös tosi kannattavaa, hän kertaa. 

Parikka löysi puolisonsa Mikko Parikan sarjan kulisseista ja he toimivat molemmat somevaikuttajina. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Matilda, Mimosa ja Melina.

Kuinka paljon Parikat jakavat arkeaan someen? Mitä kaikkea seuraajat näkevät? Katso ylhäällä olevalta videolta! 

Somevaikuttaja Sara Parikka jakaa paljon perhe-elämäänsä, mutta suunnitellusti:"Minulla on tarkat rajat sen suhteen" 3:08
Somevaikuttaja Sara Parikka jakaa paljon perhe-elämäänsä, mutta suunnitellusti: "Minulla on tarkat rajat sen suhteen"

Kesäterassi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat