Ihana perhepotretti! Sara ja Mikko Parikka poseeraavat kolmen lapsensa kanssa

Somevaikuttaja Sara Parikka jakaa paljon perhe-elämäänsä, mutta suunnitellusti:"Minulla on tarkat rajat sen suhteen" 3:08
Somevaikuttaja Sara Parikka jakaa paljon perhe-elämäänsä, mutta suunnitellusti: "Minulla on tarkat rajat sen suhteen"

Sara ja Mikko Parikka poseeraavat upeassa perhekuvassa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu pariskunta Sara ja Mikko Parikka ovat kolmen lapsen vanhempia. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Matilda, Mimosa ja Melina.

Sekä Sara että Mikko ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa, mutta harvemmin he julkaisevat yhteiskuvia Instagram-tileillään. Tällä kertaa Sara kuitenkin teki poikkeuksen ja julkaisi upean perhepotretin seuraajilleen. Kuvan oli ottanut ammattikuvaaja Niki Stribian, joka on kuvannut useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Sara ylistää kuvaajaa Instagramissa.

– Hänellä on taito taltioida lasten hassut ilmeet ja persoonat juuri sellaisina kuten me ne näemme. Kuvista näkyy meidän perheemme, vaikkakin aika stailattuna.  

– Mietin just, että olisi ihana joskus ottaa semmoisia arkikuvia, niin et kuvaaja tulisi aamutoimien keskelle ja taltioisi lasten takkutukat, eriparisukat ja minun meikittömän naamani. Toisaalta perhepotretit ovat ihanaa vaihtelua omien puhelinräpsyjen keskelle, Sara kirjoittaa.

Seuraajat kommentoivat otosta.

– Ihana kuva! Henkilö kommentoi.

– Ihana teidän perheenne, toinen ylistää.

– Olette kaunis perhe, Instagramissa kirjoitetaan.

Lue myös:

    Uusimmat