Sara Parikan laskettu aika oli eilen: "Supistuksia ja tuntemuksia on sen verran paljon, että tuskin tässä enää kauaa menee"

Sara ja Mikko Parikka saavat pian kolmannen lapsen.

Entisen Salatut Elämät -tähden Sara Parikan laskettu aika oli eilen tiistaina (24.3.) Tiettävästi synnytys ei ole vielä käynnistynyt. Parikka kertoi eilen illalla, että heidän tyttärellään Matildalla on syntymäpäivä tänään keskiviikkona. Matildan syntymäpäivätoiveena on, että pikkusisko syntyisi. 

Parikka kertoi tarkemmin raskauteen liittyvistä tuntemuksistaan blogipostauksessaan

– Olin jo tuossa viikonloppuna ihan varma, että nyt on sairaalaan lähtö lähellä… mutta noup. Toivoisin, että vauva syntyy pian. Supistuksia ja tuntemuksia on sen verran paljon, että tuskin tässä enää kauaa menee, hän kirjoittaa.

Parikka on saanut faneiltaan paljon myös kysymyksiä koronavirukseen liittyen. 

– Ollaan oltu nyt vajaa kaksi viikkoa kotona. Vain oman perheen kesken. Vaikka päiviin mahtuu paljon huolta, ahdistusta jne, niin onneksi on paljon myös hyvää. Tilanne ei ole helppo ja olen välillä tosi herkillä asian suhteen. Luen vain virallisia uutisia ja sivuja, Parikka kirjoittaa. 

Sara ja Mikko Parikan esikoistytär Matilda syntyi maaliskuussa vuonna 2014. Toinen tytär Mimosa syntyi joulukuussa 2015. Salkkareiden kulisseissa tutustunut kaksikko on ollut yhdessä vuodesta 2009 asti. 

Lue koko blogipostaus tästä.


Lue myös:

    Uusimmat