Salkkarit-tähti Monika Lindeman julkaisi otoksen raskauden loppumetreiltä: "Maaliviiva häämöttää"

3:16
Monika Lindeman ja hänen miehensä olivat alun perin sitä mieltä, että yksi lapsi riittää. Mikä sai suunnitelmat muuttumaan? Katso haastattelu videolta!

Äitiyslomalla oleva Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman julkaisi Instagramissa kuvan vauvavatsastaan.

Poliisi Linda Eerikäisen roolista tutun Salatut elämät -näyttelijän Monika Lindemanin synnytys lähestyy. Äitiyslomalle jo jonkin aikaa sitten jäänyt näyttelijä julkaisi Instagram-tilillään otoksen, jonka yhteydessä hän kertoo voinnistaan raskautensa aikana.

– Uusi ja toivottavasti viimeinen hautomisviikko-postaus tulee tässä. Jännää miten sitä voikaan ihan parissa päivässä fiilikset muuttua ja nyt alan olemaan jo aika kypsä tähän olotilaan ja kehoon mikä ei tunnu enää omalta, Lindeman kirjoittaa.

Näyttelijä kertoo olonsa olleen tukala ja esimerkiksi tavaroiden nosteleminen maasta tuntuu erityisen raskaalta. Alkuraskaus oli myös haasteellinen.

– Nämä 40 viikkoa on kuitenkin ollut pääsääntöisesti minulle helppoja, tai sanotaanko että ensimmäiset 11 viikkoa järkyttävää pahoinvointia, mutta sen jälkeen olen tuntenut oloni energiseksi ja positiiviseksi.

Lindemanilla ja hänen muusikkopuolisollaan Darren McStaylla on entuudestaan vuonna 2017 syntynyt poika Samuel.

– Olen ollut superonnekas molempien raskauksien kanssa, ja siksi tuntuu vähän tyhmältäkin valittaa näin pienistä jutuista. Maaliviiva häämöttää, joten sitä kohti iloisin mielin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja