Mainos

Sara Forsberg julkaisi kuvia itsestään parin vuoden takaa: ”Olen järkyttynyt”

Sara Forsberg muisteli vuosien taakse Instagram-tilillään.

Suomalainen Youtube-tähti Sara Forsberg julkaisi sarjan vanhoja kuvia itsestään. Motivaatiomielessä julkaistut kuvat näyttävät, miltä muutoksia läpikäynyt sisällöntuottaja näytti muutama vuosi sitten alettuaan tehdä nimeä itselleen.

Peilin kautta otetuissa kuvissa Forsberg poseeraa nykyistä pienemmässä kunnossa. Viime aikoina Forsberg on ollut hyvin avoin omasta painonnousustaan ja sen mukana tulleista tunteista.

– Olen järkyttynyt, kuinka pieni olin vain muutama vuosi sitten. Aika päästä takaisin, Forsberg kirjoitti julkaisuun.

Useat suosikkitubettajan faneista ovat kuitenkin kommentoineet, että heidän mielestään Forsberg on nykyään kaunis sellaisena kuin hän on. Jotkut taas ovat suoraan sitä mieltä, että Forsbergin nykyinen tyyli on vanhaa parempi.

– Paremmalta ja terveemmältä näytät nyt, eräs käyttäjä kommentoi.

– Näytät niin kauniilta, olit mitä kokoa tahansa.

– Olet kaunis joka tapauksessa. Kunhan olet onnellinen, yksi faneista tsemppasi.

Huhtikuussa Forsberg kertoi julkaisemallaan Youtube-videolla kamppailleensa yksinäisyyden ja masentuneisuuden kanssa ja tämän johtaneen ylensyömiseen. Tubetähti painotti, että hänen tarkoituksensa ei ole olla epäkohtelias ihmisiä kohtaan, jotka ovat sinut vartaloidensa kanssa. Forsbergin mukaan hänen kohdallaan ylipaino ei ole hyväksi, koska hän kärsii astmasta ja hengästyy keikoillaan huonon kunnon vuoksi nopeammin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.