Sara Chafak esitteli kuvankauniin pikkusiskonsa – kaksikon yhteiskuvaa ylistetään: "Olette upeita"

0:50
Jeffrey Lawman puhui parisuhteensa Olen Julkkis.. -sarjassa: "Kun ajattelee loppuelämää..."

Sara Chafak poseeraa yhteiskuvassa pikkusiskonsa kanssa.

Miss Suomi 2012 Sara Chafak poseeraa kuvankauniin pikkusiskonsa yhteiskuvassa. Chafak kertoo Instagram-kuvan yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä, että hän halusi aina pikkusiskon. Chafak sai viimein pikkusiskon ollessaan 11-vuotias ja lopulta hän valitsi nimen tälle. Chafak kirjoittaa, että hän on aina luvannut suojella siskoaan ja luopuisi elämästään tämän vuoksi.

– Rakastan sinua loputtomasti, Chafak päättää tekstin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sisarusten yhteiskuvaan on tullut paljon ylistäviä kommentteja.

– Molemmat ovat kauniita.

– Ootte upeita.

Chafak on seurustellut jo vuosia Love Island -ohjelmasta julkisuuteen tulleen Jeffrey Lawmanin kanssa. Lawman oli mukana tänä keväänä Maikkarin Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -uutuusohjelmassa. Sarja kuvattiin viime syksynä, joten pariskunta oli pidempään erossa. He eivät myöskään pystyneet pitämään toisiinsa yhteyttä, siltä kuvausten aikana kilpailijoilla ei ollut kännyköitä.

– Eka se teki aika huonoa, koska ei me olla oltu näin pitkää aikaa erossa. Sarallakin on ollut ohjelmia tuossa, mutta ei noin pitkää missä ei saisi olla puhelinta. Se oli tosi vaikeaa minulle ja Saralle. Kyllä siinä saattaa olla, että muutama kyynelkin tipahti reissun aikana, Lawman kertoi MTV Uutisille viime vuoden lopussa.

3:02


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja