Sanna Kiiski pelkää sosiaalista ruokailua sekä yltäkylläisyyden tunnetta – ahdistuksen tunne saa aikaan hälyttävän oireen

1:36
Sosiaalinen syöminen on Sanna Kiiskille hankalaa – ei halua syödä yhdessä lastensa kanssa

Sanna Kiiskin syömishäiriö nostaa jälleen päätään Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Toimittaja-juontaja Sanna Kiiski on yksi 11 tunnetusta suomalaisesta, jotka ovat pistäneet elämäntapansa remonttiin tuttuun tapaan lääkäri Pippa Laukan johdolla ohjelmassa Olet mitä syöt. Kauden päätösjaksossa käydään läpi Kiiskin elämää syömishäiriöiden kanssa, jotka saivat alkunsa jo hänen ollessaan varhaisteini-ikäinen. 

Kiiski kertoo jaksossa kärsineensä pitkään "sosiaalisen syömisen" pelosta, eli siitä, ettei hän pitkään esimerkiksi uskaltanut mennä lounaalle muiden ihmisten kanssa. Asia on edelleen Kiiskille hankala. 

– Kun lapset on tässä mä tykkään hirveästi tehdä ja leipoa heille, mutta mä en tykkää istua heidän kanssaan, Kiiski kertoo. 

Jaksossa Kiiski kertoo myös kameralle ottaneensa illasella lisää ruokaa, jossa oli tarjolla ruokaista salaattia. Kiiskin mukaan hänellä on aina ollut ongelmia kylläisyyden tunteen kanssa, mikä myös nosti päätään kyseisen ruokailun jälkeen. 

– Sitten mä menin vessaan ja oksensin, siis itsetietoisesti. Koska se kylläisyyden tunne saa mut niin ahdistumaan, Kiiski kertoo. 

Olet mitä syöt torstaina MTV3-kanavalla kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja