Sankarikuski uhrasi Teslansa pelastaakseen halvauksen saaneen autoilijan – Elon Muskilta upea ele

Tesla-kuski ei jäänyt toimettomaksi, kun hän havaitsi holtittomasti poukkoilevan Volkswagenin ratin takana tajuttoman kuljettajan.

Saksalainen Manfred Kick ajoi Teslallaan moottoritietä, kun hän kiinnitti huomionsa kaiteeseen törmäilevään Volkswagen Passatiin. 41-vuotias Kick ajoi Volkkarin rinnalle tarkistaakseen kuljettajan tilan ja huomasi, ettei tämä ollut tajuissaan.

Kick ei turhia arkaillut, vaan soitti välittömästi hätäkeskukseen, jonka jälkeen ajoi autonsa Passatin eteen ja antoi sen törmätä peräänsä. Sen jälkeen hän alkoi jarruttaa rauhallisesti, kunnes molemmat autot lopulta pysähtyivät. 

Paikallisen Münchner Merkur -lehden mukaan pelastusviranomaiset saapuivat nopeasti paikalle ja totesivat Volkswagenin 57-vuotiaan kuljettajan saaneen halvauksen, josta hän toipuu parhaillaan.

Autojen vahingot nousivat yhteensä noin 10 000 euroon, mutta ainakaan Kickin ei tarvitse olla huolissaan autonsa korjauskustannuksista. Tieto hänen sankarillisesta teostaan nimittäin kantautui Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin korviin, joka lupasi, että auto korjattaisiin täysin Teslan piikkiin.

Lähde: Jalopnik, Münchner Merkur, Süddeutsche Zeitung, 

***

0:48

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja