Samuel Eto'o kertoo, mikä sai hänet sekoamaan totaalisesti – lataa tylyä tekstiä Kamerunin vastustajista

1:22
Kamerunin Vincent Aboubakar iski maalin ja otti punaisen kortin.

Samuel Eto'o pyytää anteeksi järkyttävää tempaustaan Qatarin MM-kisoissa. Ex-hyökkääjätähti lataa kuitenkin rajuja syytöksiä algerialaisfaneja kohtaan.

Entinen Kamerunin hyökkääjätähti Samul Eto'o järkytti jalkapallomaailmaa, kun hänestä levisi netissä video, jossa hän potkaisee polvella tubettajaa päähän.

Nyt Eto'o ketoo katuvansa tekoaan. Kamerunilainen Qatarin MM-kisojen lähettiläs on julkaissut anteeksipyynnön Twitter-tilillään.

– Joulukuun 5. päivänä Brasilia–Etelä-Korea-ottelun jälkeen minulla oli vakivaltainen välikohtaus luultavasti Algerian kannattajan kanssa. Haluan pyytää anteeksi, että menetin malttini ja että reagoin tavalla, joka ei ole minulle ominaista. Pyydän anteeksi tätä valitettavaa tapahtumaa, Eto'o kirjoittaa julkaisussaan.

Eto'o selventää päivityksessään turnauksen tapahtumia. Anteeksipyyntö jää vajavaiseksi, sillä viestin suurin osa käsittelee algerialaisfaneja, joita kohtaan Eto'o lataa syytöksiä.

– Lupaan vastustaa jatkossakin joidenkin algerialaisten kannattajien säälimätöntä provokaatiota ja päivittäistä häirintää. Itse asiassa 29. maaliskuuta Bindassa pelatun Kamerun-Algeria-ottelun jälkeen olen joutunut solvausten ja huijaussyytösten kohteeksi ilman mitään todisteita, Eto'o lataa.

– Näiden kisojen aikana algerialaiset ovat ahdistelleet kamerunilaisia faneja samasta asiasta. Haluaisin mainita, että algerialaisten tappion skenaario oli julma, mutta täysin sääntöjen mukainen.

Kamerun tiputti Algerian MM-jatkokarsinnoissa todella dramaattisten vaiheiden jälkeen, kun Kamerun teki ratkaisevan voittomaalin lisäajan lisäajalla.

Eto'on pahoinpitelemä tubettaja Said Mamouni kertoo oman versionsa tapahtumista 5. joulukuuta.

– Olen poliisin kanssa ja minua kuulustellaan tilanteesta. Kysytte luultavasti, miten tämä tapahtui. Samuel Eto'o ja joku hänen seurueestaan hyökkäsi kimppuuni, Mamouni sanoo ja kertoo tehneensä 41-vuotiaasta rikosilmoituksen TV2:n mukaan.

– Olin kuvaamassa häntä ja kysyin Bakary Gassaman tuomariratkaisuista. Sitten hän suuttui ja löi minua ja kameraa.

Bakary Gassama oli nimen omaan se tuomari, joka tuomitsi Algerian ja Kamerunin välisen MM-karsintaottelun.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja