Samu Haber julkaisi kuvia uransa alkuajoilta – Jannika B:ltä hupaisa vertaus Sunrise Avenuen ensimmäisistä promokuvista

5:56
Samu Haber astui median eteen kommentoimaan Katiska-syytettä ja kuumottavaa kotietsintää

Bändin ensimmäiset promokuvat otettiin Porin Yyterissä.

Muusikko Samu Haber, 44, jakoi Instagram-seuraajilleen nostalgisia kuvia Sunrise Avenuen alkuajoilta, vuodelta 2004. Haber perusti yhtyeen vuonna 2002 Janne Kärkkäisen kanssa. 

Kuvassa Haber, Ilkka Ruutu ja Kärkkäinen poseeravat leikkisästi hietikolla makoillen. Laulaja kertoo, että kyseessä on bändin promokuvat, jotka on otettu Porin Yyterissä. Kyseessä on bändin ensimmäiset promokuvat laatuaan. 

– Katso nyt niitä! On aika selvää, että edessä on uskottava mega-rock menestystarina, Haber kirjoittaa. 

Voit selata kuvia sen vasemmalta. 

Kuva on kerännyt hetkessä sen ilmestymisen jälkeen rutkasti kommentteja. Niin saksalaisilta kuin suomalaisilta faneilta. 

– Tuo eka kuva puhuttelee varsinkin, laulaja Jannika B kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi poikabändi

– Haha, takaisin vuoteen 2018. Silloin kun olin neljätoista vuotias tyttö ja nuo kuvat olivat näytönsäästäjinäni, fani kirjoittaa.

– Kristallin selvää, selvää rokkistara-ainesta. 

– Voi miten nuoria ja viattomia sitä ollaan oltu, fani kirjoittaa. 

Tänään käräjillä

Katiska-käräjillä kuullaan tänään Sunrise Avenue -bändin keulakuvaa, laulaja Samu Haberia. Miestä syytetään huumerikoksesta, jonka epäillään tapahtunueen Ruisrockissa heinäkuussa 2019. Bileviikonloppu johti myös kotietsintään.

Sunrise Avenue ilmoitti viime joulukuussa fanien harmiksi laittavansa pillit pussiin. Bändi julkaisi esikoislevynsä vuonna 2006 ja nousi sittemmin erityisesti ulkomailla suursuosioon. 

Jäähyväiskiertueen piti olla tulevana kesänä, mutta koronakriisin vuoksi se siirrettiin vuodella eteenpäin. Yhtyeen keulakuva Haber oli kertomassa Viiden jälkeen -ohjelmassa, kuinka he saivat kiertueensa siirrettyä.

– Meillä oli useampi maa, niin kuvio oli vähän kimurantimpi. Kun myrsky alkoi, aloitimme tehdä saman tien suunnitelmia, riittäisikö puoli vuotta vai laitetaanko vuosi eteenpäin, laulaja kommentoi huhtikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja