Sunrise Avenue siirsi vuodella jäähyväiskiertuettaan – Samu Haberia jännittää yksi asia: "Tuleeko ihmiset vuoden päästä katsomaan keikkoja?"

6:26
Miksi Samu Haber ja Antti Tuisku ovat olleet yhteydessä? Katso video!

Sunrise Avenue lähtee jäähyväiskiertueelle vasta vuoden päästä.

Sunrise Avenue -yhtye ilmoitti viime vuoden lopussa, että he lopettavat. Jäähyväiskiertueen piti olla tulevana kesänä, mutta koronakriisin vuoksi se siirrettiin vuodella eteenpäin. Yhtyeen keulakuva Samu Haber oli kertomassa Viiden jälkeen -ohjelmassa, kuinka he saivat kiertueensa siirrettyä.

– Meillä oli useampi maa, niin kuvio oli vähän kimurantimpi. Kun myrsky alkoi, aloitimme tehdä saman tien suunnitelmia, riittäisikö puoli vuotta vai laitetaanko vuosi eteenpäin.

– Me olemme vähän paremmassa asemassa kuin joku urheilu. Kiekko- tai jalkapalloliigan kautta ei voi siirtää vuodella eteenpäin ja olla pelaamatta ainakaan lähtökohtaisesti. Me voimme onneksi siirtää kiertuetta eteenpäin.  

Bändi odotti jonkin aikaa, ennen kuin he tekivät lopullisen päätöksen jäähyväiskiertueensa siirtämisestä. Tappiota siitä tulee, mutta Haber ei paljasta kuitenkaan mitään summia.

– Meillä oli perusteet siirtää kiertuetta. Nyt jännitetään, tuleeko ihmiset vuoden päästä katsomaan keikkoja. Totta kai lisäkuluja tulee, kun kaikki on treenattu ja rakennettu. Nyt treenataan ja rakennetaan uudestaan.

– Kyllä siitä iskua tulee meille ja aika kunnolla. Kaikki selviää aikanaan, kun teemme lopullisen tilinpäätöksen.

Miksi Samu Haber ja Antti Tuisku ovat olleet yhteydessä? Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja