Mainos

Samsungin uutuustabletti MTV3:n kokeilussa - Osallistu testaamiseen

MTV3 on saanut testikäyttöön teknologiajätti Samsungin uuden tabletkoneen Samsung Galaxy Tab 7.7:n.

Kyseessä on pieni ja sulavalinjainen tabletti, jossa on 1,4 GHz tuplaydinprosessori.ja Super AMOLED Plus -näyttötekniikka. Laitteen käyttöjärjestelmänä pyörii Android 3.2 Honeycomb.

Osallistu ja kerro mitä haluaisit testin sisältävän

Uudet tabletkoneet ovat todellisia monitaitureita, ja niiden erilaisia käyttötapoja on varmasti lähes yhtä paljon kuin laitteiden käyttäjiäkin. Sen sijaan, että julkaisemme laitteesta valmiiksi pureskellun jutun, haluammekin tarjota lukijoillemme heti testivaiheessa mahdollisuuden vaikuttaa, mihin asioihin kiinnitämme testissämme huomiota.

Voit kirjoittaa tämän jutun kommenttiosioon tai allekirjoittaneelle sähköpostitse, mitä sinä haluaisit tietää Samsung Galaxy Tab 7.7 -tabletista. Kiinnostaisiko sinua se, kuuluuko musiikki hyvin laitteen omasta kaiuttimesta autolla ajaessa tai ulkona liikenteen melussa? Pystyykö laitteen näytöltä katsomaan vaivatta elokuvia ulkona kirkkailla keväthangilla? Onko laite kätevä aamiaispöydässä sanomalehden korvikkeena ja mitkä ovat sen heikkoudet?

Osallistu testaamiseen ja kerro meille, mitä haluat laitteesta tietää. Me yritämme selvittää heränneitä kysymyksiä testissämme mahdollisuuksien mukaan. Huom! Koska meillä on käytössämme vain yksi testilaite, niin emme voi valitettavasti testata esimerkiksi laitteen tulenkestävyyttä tai kellumiskykyä vedessä - vaikka niistäkin olisi kyllä kiinnostavaa ottaa selvää.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.