Samsungin edulliseen tablet-sarjaan tulossa läjä uusia tuotteita

Samsungilta voidaan odottaa useita edullisia tabletteja lähiaikoina. Yhdysvaltain telehallintoviraston testeistä on paljastunut Galaxy Tab E 7.0- ja Tab E 8.0 -tabletit, kertoo Times News. Seitsemäntuumaisesta tabletista pitäisi tulla myös kevennetty versio Tab E 7.0 Lite ja lapsille suunnattu versio Tab E 7.0 Lite Kids. Nämä tabletit paljastuivat muiden ohella Yhdysvaltalaisen verkkokaupan sivuilta. Asiasta twiittasi Roland Quandt (@rquandt).

Verkkokaupan sivuilta ei kuitenkaan löydy tablettien teknisiä tietoja, joten ne ovat pitkälti pimennossa. Galaxy Tab E 7.0 on ainoa laite, jonka tekniset tiedot ovat pääosin tiedossa. Nimensä mukaisesti Galaxy Tab E 7.0:ssa olisi seitsemäntuumainen näyttö, jonka tarkkuus olisi 1280 x 800 pikseliä.

Tabletin sisuksissa sykkisi Spreadtrumin SC8830-järjestelmäpiiri 1,3 gigahertsin taajuudella. Suorittimen tukena olisi 1,5 gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja tallennustilaa olisi kahdeksan gigatavua. Tallennustilaa voisi laajentaa tarvittaessa muistikortilla. 4G-verkkoyhteyksiä tukevalla tabletilla voisi napsia kuvia viiden tai 0,3 megapikselin kameroilla.

Galaxy Tab E 7.0:n kahden muun version tekniset tiedot lienevät astetta heikommat kuin esikuvallaan. Kevyemmissä versioissa näytön tarkkuus on luultavasti alhaisempi ja RAM-muistin määrä vähäisempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja