Samsungilta erikoinen uutuus: älypuhelin ilman nettiyhteyttä

Samsung on kertonut uudesta Galaxy J2 Pro -älypuhelimesta, joka tähtää varsin erikoiseen markkinarakoon: ”älypuhelimessa” ei nimittäin ole lainkaan Internet-yhteyttä. Galaxy-perheen tuoreimmasta lisäyksestä kertoo Sammobile.

Galaxy J2 Pro:lla voi soittaa puheluita, lähetellä tekstiviestejä ja räpsiä valokuvia 8 megapikselin takakameralla tai 5 megapikselin etuvastineella. Lisäksi yksinomaan Etelä-Korean markkinoille suunnattu älypuhelin sisältää esiasennettuna Diodict 4 -sanakirjan, joka auttaa korealaisia englannin kielen kanssa. Galaxy J2 Prossa on 1,5 gigatavua RAM-muistia 16 gigan tallennustilalla, 5-tuumainen AMOLED-näyttö ja 2600 milliampeeritunnin irrotettava akku.

Minkäänlaisia 2G-, 3G-, tai 4G-yhteyksiä ei puolestaan ole, tai vaihtoehtoisesti puhelin saattaa fyysisesti olla kykenevä Internet-toimintoihin, mutta ne on valmistusvaiheessa estetty. Käyttöjärjestelmän virkaa toimittaa mitä luultavimmin kuitenkin Android.

Samsung yrittää brändätä Galaxy J2 Pro:sta vanhuksille soveltuvaa, helppokäyttöisempää älypuhelinta, mutta uutuus sopii yhtiön mukaan myös opiskelijoille, jotka haluavat välttyä Internetin ja sosiaalisen median tarjoamilta ärsykkeiltä tärkeisiin kokeisiin valmistuessaan. Uutuus maksaa kotimaan valuutaksi muunnettuna noin 140 euroa ja se julkaistaan mustana ja kullanvärisenä.

Internetittömälle älypuhelimelle hinta kuulostaa varsin korkealta, mutta opiskelijoille tarjotaan myös mielenkiintoista diiliä, mikäli J2 Pro:n hankkii kesäkuuhun mennessä: älypuhelimen ostaja saa kaikki J2 Pro:hon huvenneet rahansa takaisin, mikäli yliopiston loppukokeiden jälkeen palkitsee itsensä Galaxy-malliston S- tai A-sarjan kykenevämmällä, ja tyyriimmällä, Samsungilla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja