Samsung tuo Suomessa myyntiin Galaxy A6 -puhelinkaksikkonsa sekä 256 gigatavun Galaxy S9+:n – tässä uutuuksien hinnat

Samsung on kertonut tuovansa myyntiin Suomessa uudet aiemmin tänään julkistamansa Galaxy A6 ja Galaxy A6+ -älypuhelinmallinsa sekä uuden 256 gigatavun tallennusmuistilla varustetun värivaihtoehdon Galaxy S9+ -huippupuhelinmallistaan.

Uusi Titanium Gray -värinen ja 256 gigatavun tallennusmuistilla varustettu Galaxy S9+ saapuu kauppoihin 7. toukokuuta. Uutuuden suositushinta on 1 099 euroa.

”Titanium Gray -värinen Galaxy S9+ sopii käyttäjille, jotka haluavat käyttöönsä kaiken mahdollisen tehon ja tallennustilan. Värivaihtoehto erottuu joukosta 256 gigatavun tallennustilallaan, eli parasta haluavat voivat viestiä tästä puhelimen ulkonäöllä myös muille”, kertoo Samsungin myyntipäällikkö Paavo Saarinen.

Uudet Galaxy A6 ja Galaxy A6+ -puhelimet tulevat myyntiin toukokuun aikana. Värivaihtoehdot ovat Suomessa musta ja kulta, joten kaikki alla kuvissa nähdyt värit eivät tule täällä myyntiin. Suositushinnat ovat 329 euroa Galaxy A6:lle ja 379 euroa Galaxy A6+:lle.

”Galaxy A6:n ja A6+:n avulla haluamme tuoda innovatiiviset teknologiamme myös heille, jotka haluavat maksaa vähemmän mutta odottavat silti huippulaatua. A6-malleissa yhdistyvät koko puhelimen etupuolen peittävä Infinity Display -näyttö, metallinen runko ja vakuuttava kamera, joten yhä useammat voivat nyt hyötyä näistä lippulaivapuhelintemme menestyksen takaa löytyvistä ominaisuuksista”, Saarinen toteaa.

Galaxy A6:ssa on 5,6 tuuman Super AMOLED-näyttö 18,5:9-kuvasuhteella, Galaxy A6+:ssa 6,0 tuuman. Sormenjälkijä löytyy takaa kameran alapuolelta. Galaxy A6+:ssa takakameroita on kaksi, Galaxy A6:ssa vain yksi.

Galaxy A6:ssa sen yksi takakamera on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä ja aukon kooltaan f/1,7. Myös etukamera on tarkuudeltaan 16 megapikseliä aukon koon ollessa f/1,9. Galaxy A6+:ssa takakameroita on kaksi, tarkkuudeltaan 16 ja 5 megapikseliä. Aukkojen koot ovat f/1,7 ja f/1,9. Toinen takakamera mahdollistaa Live Focus -tarkennuksen, eli boke-efektin, jossa etualan kuvauskohde on tarkka ja tausta tyylikkäästi sumennettu. Etukamera Galaxy A6+:ssa on tarkkuudeltaan 24 megapikseliä ja aukon kooltaan f/1,9. Molemmissa puhelimissa on LED-kuvausvalo myös etupuolella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja