Samsung tuo ensimmäisenä maailmassa 5G-älypuhelimen myyntiin tänään Etelä-Koreassa – suomalainen Hatch-pelipalvelu mukana lanseerauksessa

Suomalainen Rovion pääomistama Hatch Entertainment on kertonut yhteistyöstä Samsungin kanssa.

Pelien suoratoistopalvelu Hatch tulee olemaan osa Samsungin ensimmäisen 5G-älypuhelimen myyntiintuloa tänään 5. huhtikuuta Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa. Galaxy S10 5G on samalla maailman ensimmäinen myyntiin tuleva 5G-älypuhelin.

Samsung Galaxy S10 5G:n mukana tulee kolmen kuukauden käyttöoikeus maksulliseen Hatch Premium -pelipalveluun. Lisäksi Samsung esittelee Hatchia myymälöissään sekä sovelluskaupassaan ja Game Launcher -pelisovelluksessaan.

Lisäksi Samsung ja Hatch ovat suunnitelleet myöhemmin tänä vuonna järjestettäviä Hatch League -pelitapahtumia.

Hatchin mukaan yhteistyö käynnistyy Etelä-Koreasta mutta yhtiöt tutkivat mahdollisuuksia laajentaa yhteistyötä myös muille alueille 5G-käyttöönottojen edetessä.

Viime aikoina Hatch on kertonut yhteistyöstä myös japanilaisen NTT DoCoMon ja yhdysvaltalaisen Sprintin kanssa.

Hatchille mobiiliverkkoyhteyksien parantuminen on tärkeää, sillä nopeammat yhteydet tekevät sen palvelusta paremmin toimivan. Hatch on myös taitavasti hyödyntänyt 5G:n tulon markkinoinnissaan. Myös Suomessa Hatch on päässyt esille yhdessä Elisan kanssa toteutetulla pelitapahtumakiertueella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja