Samsung julkisti uuden Galaxy Active -älykellonsa sekä Galaxy Fit -aktiivisuusrannekkeensa

Samsung on vastikään julkistanut uuden Galaxy Active -älykellonsa. Lisäksi yhtiö esitteli kaksi uutta aktiivisuusranneketta, Galaxy Fitin ja Galaxy Fit e:n.

Samsung Galaxy Watch Active

Urheilulliseen elämäntapaan tarkoitettu Galaxy Watch Active on muotoilultaan varsin minimalistinen. Kello sisältää kaksi painiketta, jotka on molemmat sijoitettu kellotaulun oikealle reunalle. Galaxy Watchista poiketen Watch Active ei sisällä pyörivää kellotaulua valikoiden navigoimiseen. Uutuus on varustettu 20 millimetrin vaihdettavalla rannehihnalla.

Galaxy Watch Active tulee Suomessa myyntiin 22. maaliskuuta hopean, harmaan ja ruusukullan värisenä. Suositushinta on 249 euroa.

Galaxy Watchin 40-millimetrinen kellotaulu sisältää 1,1-tuumaisen AMOLED-kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 360 x 360 pikseliä. Akulla on kokoa 230 milliampeerituntia ja sen lataaminen onnistuu mukana toimitettavan kaapelin lisäksi myös langattomasti niin ikään tuoreeltaan julkistettujen Galaxy S10 -puhelinten kanssa.

Samsungin omalla Tizen 4 -käyttöjärjestelmällä varustettu Galaxy Watch Active sisältää kaksiytimisen Exynos 9110 -suorittimen, 768 megatavua RAM-muistia ja 4 gigatavua tallennusmuistia. Älypuhelimeen kellon saa yhdistettyä Bluetooth 4.2 -yhteyden avulla, minkä lisäksi uutuus tukee Wi-Fi- ja NFC-yhteyksiä.

Galaxy Watch Active yhdistetään älypuhelimeen Galaxy Wearables -sovelluksen avulla. Kello on lisäksi IP68-standardin mukaisesti vesi- ja pölytiivis, ja mukana on myös GPS. Verenpainemittausta varten kehitetyn My BP Lab -sovelluksen ja sisäänrakennetun verenpainemittarin avulla omasta terveydestä huolehtiminen on mahdollista monipuolisesti.

Galaxy Watch Active osaa seurata yhteensä 39 erilaista aktiviteettia, ja liikunnan vastapainoksi se osaa auttaa käyttäjäänsä myös pitämään stressitasot alhaalla. Kello sisältää erillisen Stress Tracker -stressiseuraajan, joka päivittää reaaliajassa tietoja älypuhelimen kotinäytön widgeteihin.

Samalla Samsung esitteli kuusi uutta kellotaulua älykelloilleen. Ne mahdollistavat helpon siirtymisen aktiivisuusnäkymään, joka tarjoaa yhdellä vilkaisulla tietoja kuluvasta päivästä, suoritetuista harjoitteista sekä viikkoraportista. Watch Activessa on myös sykemittari, joka on sama kuin huippuluokan Galaxy Watch -älykellossa.

Galaxy Fit ja Galaxy Fit e vaativat älypuhelimelta toimiakseen vähintään Android 5.0 -ohjelmistoversion ja 1,5 gigatavua RAM-muistia. iOS-laitteita tuetaan iPhone 5 -mallistosta ja iOS 9 -ohjelmistosta eteenpäin.

Samsung Galaxy Fit ja Galaxy Fit e

Uuden älykellonsa ohella Samsung julkisti myös kaksi uutta aktiivisuusranneketta: Samsung Galaxy Fitin ja Galaxy Fit e:n. Ulkoisesti uutuudet ovat melko samankaltaisia, mutta teknisiltä ominaisuuksiltaan hieman heikompi Galaxy Fit e on edullisempi.

Samsung Galaxy Fit julkaistaan Suomessa mustana ja hopeanvärisenä 99 euron hintaan. Galaxy Fit e puolestaan mustana ja valkoisena, 49 euron hintaan. Molemmat rannekkeet julkaistaan huhtikuussa 2019.

Samsung Galaxy Fit julkaistaan mustana ja harmaana, Galaxy Fit e puolestaan mustana, valkoisena ja keltaisena. Galaxy Fitissä on 0,95-tuumainen AMOLED-näyttö 240 x 120 pikselin tarkkuudella, Galaxy Fit e:ssä puolestaan 0,74-tuumainen PMOLED-näyttö 128 x 64 pikselin tarkkuudella. Molemmat on varustettu Realtime OS -käyttöliittymällä.

Galaxy Fit on mitoiltaan rahtusen kookkaampi ja painaa 24 grammaa rannekkeineen. Galaxy Fit e on puolestaan 15-grammainen, niin ikään rannekkeineen.

Silikonista valmistetut uutuudet on tarkoitettu aktiivisuuden seurantaan. Mukana on erinäisiä sensoreita sekä sykemittaus, minkä lisäksi edeltäjistä tuttu Spotifyn offline-toistomahdollisuus tekee paluun.

Molemmat Galaxy Fit -mallit sisältävän GPS:n ja ovat vedeltä ja pölyltä suojattuja IP68-standardin mukaisesti. Rannekkeet tukevat yli 90 urheilumuotoa ja kykenevät havaitsemaan harjoittelun alkamisen myös automaattisesti. Molemmissa on mukana myös sykemittari.

Myös Galaxy Fit ja Galaxy Fit e vaativat älypuhelimelta toimiakseen vähintään Android 5.0 -ohjelmistoversion ja 1,5 gigatavua RAM-muistia. iOS-laitteita tuetaan iPhone 5 -mallistosta ja iOS 9 -ohjelmistosta eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja