Mainos

Samsung esitteli 360 Roundin – virtuaalitodellisuuskuvausta 17 kameralla

Samsung on esitellyt Developer Conference -tapahtumassaan pääasiassa ammattilaiskäyttöön tarkoitetun uuden 360 Round – virtuaalitodellisuuskameran.

Samsung 360 Round on varustettu yhteensä 17 kameralinssillä – laitetta kiertävillä kahdeksalla kameralinssiparilla sekä yhdellä ylöspäin suunnatulla kameralinssillä. Lisäksi laite on varustettu kuudella mikrofonilla sekä kahdella lisämikrofoniliitännällä. Kunkin kameran tarkkuus on kaksi megapikseliä, kennon koko 1/2,8 tuumaa ja aukon koko f/1,8.

Samsungin uutuus mahdollistaa 360 asteen 4K 3D -videon lähettämisen suoratoistona tilaäänen kera.

Pölyn- ja vedenkestävyydeltään laite on IP65-luokiteltu eikä siinä ole tuulettimia, mikä mahdollistaa pienemmän painon ja hiljaisen toiminnan. Samsung 360 Roundin paino on 1,93 kilogrammaa.

360 Roundia tukevat PC-ohjelmistot sisällön hallintaan sekä yhdistämiseen.

Itse kamera sisältää 10 gigatavua LPDDR3-muistia sekä 40 gigatavua eMMC-tallennusmuistia. Lisäksi se tukee UHS-II-luokan SD-kortteja 256 gigatavun ja SSD-tallennusmuisteja 2 teratavun kapasiteettiin asti.

Samsung ei ole kertonut uutuuden hintaa, mutta toteaa sen olevan hinnoiteltu kohtuullisesti muihin ammattilaistason 360-kameroihin verrattuna. Nokia kertoi viime viikolla lopettavansa kahdeksalla kameralla ja mikrofonilla varustetun oman OZO-virtuaalitodellisuuskameransa kehitystyön. OZOn hinta oli laskenut ajan saatossa 55 000 eurosta 23 500 euroon.

Samsung 360 Round on tulossa myyntiin lokakuussa Yhdysvalloissa ennen saatavuuden laajentumista muille markkinoille tulevaisuudessa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.