DJI julkisti Osmo Pocket -kameran

Kuvauskoptereita ja kuvaamiseen liittyviä lisävarusteita valmistava DJI on julkistanut uuden Osmo Pocket -kameran. Ulkoisesti Osmo Pocket näyttää hieman ääninauhurilta, johon on liitetty kamera.

DJI:n Osmo Pocketissa on 12 megapikselin kamera f/2,0-aukolla, 1,55 mikronin pikselikoolla ja 1/2,3 tuuman CMOS-sensorilla. Sillä pystyy kuvaamaan parhaimmillaan 4K-videoita 60 kuvaa sekunnissa. Hidastusvideoita Osmo Pocketilla ei voi ottaa.

840 milliampeeritunnin akun kerrotaan tarjoavan 140 minuutin kuvausajan ja uutuus tukee microSD-muistikortteja 256 gigatavuun asti. Erillisen adapterin kautta Osmo Pocketiin voi liitää esimerkiksi älypuhelimen, jolla voi ohjata kameraa.

Osmo Pocket tarjoaa monia mielenkiintoisia kuvaustiloja kuten ActiveTrackin ja Motionlapsen. ActiveTrack-kuvaustilassa kamera voi seurata automaattisesti jotain kuvauskohdetta, kuten ihmistä, ja se kääntyy kohteen liikkeiden perusteella. Motionlapse-kuvaustila tarjoaa taasen perinteisempään timelapse-kuvaukseen uuden käänteen, kun Osmo Pocket kääntää kameraa pikku hiljaa kuvauksen edetessä saaden kuvaan vaaka- tai pystysuuntaista liikettä.

DJI myy Osmo Pocket -kameraansa omassa verkkokaupassaan 359 euron hintaan. Myyntipakkaukseen kuuluu kameran lisäksi suojakuori, adapterin USB-C- ja Lightning-liitännöille sekä virtakaapeli.

Lue myös:

    Uusimmat