Mainos

Älypuhelimiin tulee jo neljä kameraa: kaksoiskamera sekä takana että edessä

Kiinalaiselta Oukitelilta on tulossa uusi älypuhelin, jonka erikoisuus löytyy kameroista: niitä on kaksin kappalein sekä puhelimen taka- että etupuolella.

Kahden kameran lisäksi Oukitel U22:ssa on kuvasvalo sekä taka- että etukameroille. Oukitel U22:n takakameroista toisen tarkkuus on 8 megapikseliä (interpoloitu ohjelmistollisesti 13 megapikseliä) ja toisen 0,3 megapikseliä. Etukameroiden tarkkuudet ovat puolestaan 5 (interpoloitu 8 megapikseliä) ja 0,3 megapikseliä. Kahdella kameralla saavutetaan muun muassa bokeh-efekti, jossa kuvauskohteen tausta sumentuu nätisti. Toisten kameroiden tarkkuudet U22:ssa ovat erittäin matalat, joten nähtäväksi jää millaiseen laatuun kamerat lopulta yltävät.

Sormenjälkilukija Oukitel U22:ssa on takana. Puhelinem muita teknisiä ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä, MediaTekin neliytiminen MT6580A-järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka sekä 2 500 milliampeeritunnin akku. SIM-korttipaikkoja on kaksin kappalein. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat.

Oukitel U22 on tulossa ennakkomyyntiin jo toukokuun puolivälissä. Tarjolle se on tulossa kolmena värivaihtoehtona: musta Jet Black, valkoinen Pearl Wahite sekä kultainen Champagne Gold.

Oukitel-puhelinten myynti laajentui Suomessa viime vuoden lopulla, joten myös uusi U22 voi saapua täällä myyntiin useampien eri kauppojen kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.