Sampo Kaulanen turhautui asuntojen vuokraamiseen: "Asiakkaat haluavat yhdistää kaikki"

Erikoishaastattelussa Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen 15:39
Katso videolta Sampo Kaulasen ja hänen vaimonsa Minttu Murphy-Kaulasen erikoishaastattelu.

Yrittäjä Sampo Kaulanen vuokraa loma-asuntoja Levillä. 

Yrittäjä ja tosi-tv-tähti Sampo Kaulanen jakoi Instagramissa 18. joulukuuta paljon puhuvan TikTok-videon loma-asuntojen vuokraamisestaan. Hän vuokraa ihmisille erilaisia huoneistoja Levillä. 

– Siis minun oli pakko vetää tähän tienlaitaan, kun alkaa mennä niin saatana tunteisiin tämä Airbnb-homma. Minulla on noita kämppiä nyt keskeltä Leviä, keskeltä metsää ja metsän laidasta ihan joen vierestä. Eri hintaisia on tietenkin, on kallista ja on halpaa, Kaulanen kertoi videolla.

– Mutta nämä asiakkaat haluavat yhdistää kaikki. ”Saisiko sellaisen möksän, joka olisi keskellä palveluja, jossa joki virtaisi vieressä ja ei maksaisi paljoa? Olisi kaikki saatanan palvelut siinä ilmaiseksi vieressä, Kaulanen tuskaili videolla. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– On tämä saatana rentouttavaa touhua. Ala perkele Airbnb:tä pitämään, Kaulanen lopetti videonsa selvästi hyvin turhautuneena. 

Kaulanen on tuttu myös televisiosta, sillä hän on ollut Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -, Diili-, Farmi Suomi - ja Komppania Ketonen & Gustafsberg -ohjelmissa.

Kaulanen myi Äkäslompolon kylässä sijaitsevan kuuluisan Jounin Kauppansa huhtikuussa 2023. 

Kaulanen meni naimisiin Minttu Murphy-Kaulasen kanssa 11 vuotta sitten. Parilla on yhteinen Rianna-tytär, ja lisäksi Mintulla on tyttäret Jade ja Jasmin sekä Sampolla tytär Jenriina

Lue myös:

    Uusimmat