Sampo Kaulanen ihmetteli neljä vuotta tv:nsä tummaa kuvaa – siivouksen lomassa tehty huomio koitui kalliiksi

Erikoishaastattelussa Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen 15:39
Katso videolta Sampo Kaulasen ja hänen vaimonsa Minttu Murphy-Kaulasen erikoishaastattelu.

Sampo Kaulasen oivallus sai epäonnisen lopun.

Yrittäjä ja mediapersoona Sampo Kaulanen jakoi TikTokiin videon siivouksen lomassa tekemästään oivalluksesta. Videon alussa Kaulanen kuvaa televisiotaan, jonka hän kertoo omistaneensa neljän vuoden ajan.

– Olen ajatellut, että onpa aika tumma kuva 8K-kuvaksi. Nyt kun aloin siivoamaan ja pyyhin vähän pölyjä, niin (huomasin että) tässä on vielä suoja päällä, Kaulanen sanoo videolla ja kuvaa television kuvaruudun reunasta repsottavaa "suojakalvoa".

Videon perustella kalvon irrottaminen ei ollut mikään yksinkertainen homma. Videolla näkyy, miten Kaulanen yrittää helpottaa kalvon irtoamista hiustenkuivaajalla.

Operaatio jätti jälkensä myös Kaulasen käsiin.

– Hitto että on teräviä nuo muovin kulmat, hän sanoo ja kuvaa laastarein peitettyjä käsiään.

Videon lopussa Kaulanen näyttää, että kalvo lähti kuin lähtikin television ruudusta. Televisio sen sijaan on tätä nykyä entinen.

– Noniin, katsokaa, kyllä se siitä lähti. Mutta sitten tämä puoli hajosi, Kaulanen sanoo ja kuvaa vasemmalta puolelta mittavia vahinkoja kärsinyttä tv-ruutua.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video on kerännyt lyhyessä ajassa satoja kommentteja, joissa nauretaan Kaulasen epäonniselle oivallukselle. Kaulanen jakoi samaisen videon myös Instagram-tililleen.

Instagramissa Kaulasen julkaisun kommenttikenttään on kirjoitettu useita kommentteja, joissa sanotaan, ettei kyseistä kalvoa kuuluisi irrottaa.

– Polarisoiva kalvo, jota ei kuulu irrottaa, mutta sai siitä kokemusta ja syytä ostaa uuden television.

– Siinä revittiin sitten polarisointikalvo irti. Tuota ei kuulu irrottaa.

 – EI TUOTA KUULU IRROITTAA SAMPO!

Lue myös:

    Uusimmat