Minttu Kaulanen on yhden kerran harkinnut aidosti eroavansa puolisostaan Sampo Kaulasesta: "Hän lähti lepositeissä Rovaniemelle"

Erikoishaastattelussa Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen 15:39
Katso koko haastattelu: Erikoishaastattelussa Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen

Minttu ja Sampo Kaulanen kertoivat muun muassa parisuhteestaan Viiden jälkeen -erikoishastattelussa.

Minttu ja Sampo Kaulanen vierailivat maanantaina 16. lokakuuta Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa kertomassa muun muassa uudesta arjestaan Jounin Kaupan myymisen jälkeen. Haastattelussa keskusteltiin myös kaksikon parisuhteesta, joka sai alkunsa parin tutustuttua Diili-ohjelmassa vuonna 2010.

Me ystävystyimme aluksi, toki siksi, että enimmäkseen minun kävi häntä sääliksi, Minttu kertoi hänen ja Sampon alkutaipaleesta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Mintun mukaan sääli johtui siitä, että Sampo kertoi "kaikennäköisiä lentäviä tarinoita itsestään". Sampo käytti tuolloin vielä alkoholia, ja kertoi lähetyksessä karanneensa toverinsa kanssa juomaan Diili-ohjelman kuvaustauoillakin. Nykyisin Sampo on ollut raittiina jo parin vuoden ajan, ja päätös on hänen mukaansa pysyvä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Pariskunnan suhteeseen on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin, joista he ovat toisinaan kertoneet avoimesti muun muassa sosiaalisessa mediassa. He kuvailivat yhteisen matkansa olleen hauska alusta saakka, mutta Sampo totesi myös taluttaneensa Mintun "melkoisen paskatunnelin läpi". 

On hän joutunut aika paljon kärsimään myös minun addiktioistani. Minulla on aina ollut viinan kanssa niin, että kun lähden ottamaan, niin se menee aina yli. Ei se kivaa ole ollut hänellekään, Sampo sanoi. 

Minttu kuitenkin huomautti puolisolleen, että tämä on aina halunnut kehittää itseään. 

– En minä istuisi tässä, jos sinä et olisi niin systemaattisesti ja päämäärätietoisesti halunnut tehdä itsestäsi parempaa versiota, Minttu sanoi Sampolle. 

Entä miltä Mintusta on tuntunut seistä Sampon rinnalla läpi vaikeiden kausien, toimia tukena ja turvana ja kannatella hankaluuksien hetkellä kaksikon suhdetta? Minttu kuvaili Sampon olevan yksi älykkäimmistä, sydämellisimmistä ja huomioivimmista ihmisistä, joita hän on koskaan tavannut, ja totesi, ettei tämän rinnalla seisominen ole ollut vaikeaa muutoin kuin tietyissä tilanteissa.

– Näiden kaikkien vuosien aikana yhden ainoan kerran olen aidosti miettinyt sitä, että lusikat lähtisivät jakoon. Mutta hän on minun elämäni rakkaus, ja tässä ollaan, hän sanoi.

Minttu valotti, millaisesta tilanteesta oli kyse, kun hän harkitsi aidosti ottavansa eron.

– Hän lähti lepositeissä Rovaniemelle, ja ajattelin, että noniin, eiköhän hän saa jatkaa eloaan siellä lepositeissä, Minttu sanoi.

Yllä olevalta videolta näet koko haastattelun, jossa Sampo muun muassa kertoo Jounin Kaupan myyntihinnasta ja uusista bisneksistään!

Lue myös:

    Uusimmat